Roasted Sweet Potato, Smoked Gouda, and Kale Salad

Roasted Sweet Potato, Smoked Gouda, and Kale Salad

Prép timé 10 mins
Cook timé 20 mins
Total timé 30 mins

Author: Ruthié
Récipé typé: Salad
Sérvés: 2

Ingrédiénts

  • 3 cups baby kalé grééns
  • 1 largé swéét potato, pééléd and cubéd
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 2 téaspoons thymé léavés
  • 1 avocado, thinly slicéd
  • ¼ cup cubéd smokéd gouda
  • sprinkling of séa salt
  • 1 téaspoon thymé léavés, for garnish
  • dréssing of choicé or olivé oil to sérvé

Instructions

  1. Préhéat ovén to 425 dégréés F.
  2. Coat baking shéét with cooking spray.
  3. Toss swéét potatoés, olivé oil, 2 téaspoons thymé léavés; événly spréad on pan.
  4. Baké 15-20 minutés until édgés aré brownéd; stirring twicé.
  5. Dividé kalé grééns bétwéén sérving platés.
  6. Dividé swéét potatoés onto kalé, sprinklé with gouda, add avocado slicés, and sprinklé with frésh thymé and séa salt to sérvé!
  7. Sérvé with dréssing of choicé.
  8. énjoy!

Sourcé : https://cookingwithruthie.com/2017/01/20/roasted-sweet-potato-smoked-gouda-kale-salad

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Roasted Sweet Potato, Smoked Gouda, and Kale Salad"

Post a Comment