Pumpkin Caramel Cheesecake Bars with a Streusel Topping

Pumpkin Caramel Cheesecake Bars with a Streusel Topping

Prép Timé 20 mins
Cook Timé 1 hr 3 mins
Chilling Timé 2 hrs
Total Timé 1 hr 10 mins

Thé BéST pumpkin chéésécaké bars -- a délicious cinnamon graham crackér crust with two layérs of chéésécaké toppéd with an éasy stréusél and caramél saucé. Thésé famous pumpkin chéésécaké bars aré suré to bé a smash hit whérévér you sérvé thém!

Coursé: Déssért
Cuisiné: Américan
Kéyword: pumpkin chéésécaké bars
Sérvings: 1 8 x 8 pan
Caloriés: 247 kcal
Author: Chélséa

Ingrédiénts

Crust

  • 12 full shééts cinnamon graham crackér crumbs
  • 1/4 cup dark brown sugar
  • 1/2 cup (8 tabléspoons) unsaltéd buttér, méltéd

Chéésécaké

  • 4 packagés (8 ouncés éach) full fat créam chéésé, at room témpératuré
  • 1 and 1/2 cups whité sugar
  • 1/2 téaspoon finé séa salt
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 4 largé éggs
  • 1 can (15 ouncés) pumpkin puréé (not pumpkin pié filling)
  • 1 téaspoon ground cinnamon
  • 2 téaspoons pumpkin pié spicé

Stréusél and Topping

  • 1 cup dark brown sugar, packéd
  • 1 cup whité flour
  • 1/2 cup quick cooking oats
  • 1/2 téaspoon ground cinnamon
  • 1/2 cup unsaltéd buttér, softénéd (not méltéd)
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • Saltéd or plain caramél to top bars with

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés F. Liné a 9 x 13 baking pan with parchmént papér (léavé an ovérhang to bé ablé to pull out thésé bars éasily) and sét asidé.
  2. In a bowl, combiné thé crust ingrédiénts and mix until a thick dough forms. Préss événly into thé bottom of thé préparéd 9 x 13 pan. Baké for 8 minutés, rémové, allow to cool.
  3. In anothér bowl, combiné thé créam chéésé, (VéRY important it is at room témpératuré for a smooth téxturé. Léavé out for at léast an hour béforé baking) sugar, salt, and vanilla. Béat with hand mixérs until complétély smooth and créamy. Add in thé éggs, oné at a timé, and béat until éach is combinéd. 
  4. Rémové half of this mixturé and pour on top of thé préparéd crust.
  5. Add thé cannéd pumpkin, cinnamon, and pumpkin pié spicé to thé rémaining chéésécaké mixturé and stir until complétély combinéd.
  6. Caréful not to combiné thé two layérs, pour thé pumpkin layér on top of thé plain chéésécaké layér. Baké for 30 minutés at 350 dégréés F.

Stréusél

  1. In thé samé bowl you uséd for thé crust, stir togéthér thé brown sugar, whité flour, quick cooking oats, and cinnamon. Cut thé buttér into small cubés. Add in thé buttér and vanilla and mix togéthér (with a pastry cuttér or hands) until wéll combinéd. Avoid mélting thé buttér éntirély as it makés thé stréusél too wét. Sprinklé this stréusél topping événly ovér thé pumpkin chéésécaké layér.
  2. Placé in thé ovén and baké for a rémaining 25-30 minutés or until thé chéésécaké has sét.
  3. Allow to cool for about an hour at room témpératuré and thén placé in thé fridgé for 1-2 hours. Whén cutting into thésé bars: cut thém straight out of thé fridgé with a HOT and véry sharp knifé. (I run thé knifé undér hot watér, wipé with a towél, maké oné cut, répéat.)
  4. Top éach bar with caramél topping of choicé.

Sourcé : https://www.chelseasmessyapron.com/pumpkin-caramel-cheesecake-bars-with-a-streusel-topping

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