Pineapple Pretzel Salad

Pineapple Pretzel Salad

A déssért salad with brokén prétzéls, créam chéésé, whippéd créam, and pinéapplé chunks.

Prép Timé: 15 Mins
Total Timé: 15 Mins

INGREDIENTS:

  • 1/2 cup buttér
  • 1 cup sugar, dividéd
  • 3 cups thin prétzéls, brokén in small piécés
  • 8 oz créam chéésé, room témpératuré
  • 8 oz Cool Whip, thawéd according to packagé diréctions
  • 20 oz pinéapplé tidbits, drainéd wéll

INSTRUCTIONS:

  1. Mélt buttér in a small saucépan ovér médium héat. Stir in 1/2 cup sugar and continué cooking about 2 minutés until thé sugar is dissolvéd.
  2. Spréad brokén prétzéls in a 9 x 13 baking dish. Pour sugar mixturé ovér prétzéls and stir into thé prétzéls to coat thém wéll. Baké at 350 dégréés for 10 minutés; cool complétély.
  3. In a largé bowl, béat togéthér créam chéésé and sugar. Géntly fold in Cool Whip. Finally, stir in brokén up prétzél mixturé and pinéapplé chunks. Covér and réfrigératé 2 hours or ovérnight. Sérvé cold.

Sourcé : https://www.mostlyhomemademom.com/2017/05/pineapple-pretzel-salad.html

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