Pecan Cheesecake Pie

Pecan Cheesecake Pie

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 45 mins
Total Timé 55 mins
Coursé: Déssért
Sérvings: 8 slicés

Ingrédiénts

Topping:

  • 3 éggs
  • 1/4 cup sugar
  • 1 cup light corn syrup
  • 1 téaspoon vanilla éxtract

Pié:

  • 1 (8-ouncé) packagé créam chéésé, room témpératuré
  • 1/3 cup sugar
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 égg
  • 1 (9-inch) un-bakéd déép-dish pié shéll
  • 1 1/4 cups choppéd pécans

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Whisk topping ingrédiénts togéthér and sét asidé.
  3. In a médium bowl using a hand mixér, mix créam chéésé, sugar, salt, vanilla and égg until smooth. Pour mixturé into pié shéll. Top with choppéd pécans. Pour topping ovér pécans. Baké for 40-45 minutés or until céntér is sét. 
  4. Lét pié cool complétély béforé sérving.

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/pecan-cheesecake-pie

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