Pecan Cheesecake Pie
Prép Timé 10 mins
Cook Timé 45 mins
Total Timé 55 mins
Coursé: Déssért
Sérvings: 8 slicés
Ingrédiénts
Topping:
- 3 éggs
- 1/4 cup sugar
- 1 cup light corn syrup
- 1 téaspoon vanilla éxtract
Pié:
- 1 (8-ouncé) packagé créam chéésé, room témpératuré
- 1/3 cup sugar
- 1/4 téaspoon salt
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1 égg
- 1 (9-inch) un-bakéd déép-dish pié shéll
- 1 1/4 cups choppéd pécans
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés.
- Whisk topping ingrédiénts togéthér and sét asidé.
- In a médium bowl using a hand mixér, mix créam chéésé, sugar, salt, vanilla and égg until smooth. Pour mixturé into pié shéll. Top with choppéd pécans. Pour topping ovér pécans. Baké for 40-45 minutés or until céntér is sét.
- Lét pié cool complétély béforé sérving.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/pecan-cheesecake-pie
0 Response to "Pecan Cheesecake Pie"
Post a Comment