Peanut Butter Apple Hand Pies
Prép timé: 15 min | Cook timé: 25 min | Total timé: 40 min
Ingrédiénts
- 1 box pié crusts, 2 count, brought to room témpératuré
- 3 tabléspoons unsaltéd buttér, dividéd
- 2 médium applés, pééléd, coréd and cut into 1/4-inch dicé
- 1/3 cup Karo® Light Corn Syrup
- 1/2 téaspoon cinnamon
- 1/4 cup Fishér® Choppéd Pécans
Diréctions
- Préhéat ovén to 350 dégréés F.
- Unroll pié crusts onto parchmént papér. Usé a round cookié cuttér or cut 3 inch rounds in éach crust.
- Mélt 2 tabléspoons buttér in a médium nonstick skillét ovér médium héat. Add applés and cook, stirring fréquéntly, 5 minutés or until applé is téndér. Transfér applés from skillét into a médium bowl using a slottéd spoon and sét asidé.
- Mélt rémaining 1 tabléspoon buttér in skillét. Stir in corn syrup and cinnamon and bring to a boil, réducé héat to médium low and simmér for 2 to 3 minutés or until mixturé bégins to thickén. Rémové from héat. Stir in résérvéd applés and nuts.
- Placé a héaping tabléspoon of applé mixturé onto thé middlé of half of thé round cut out piécés of crust. Placé rémaining crust rounds ovér top of filling and usé fork to préss édgés firmly. Cut a féw slits on top to allow for stéam. Brush lightly with égg whités and baké for 15-20 minutés, until goldén. Rémové and sérvé warm.
- Makés 12 Sérvings
Sourcé : https://picky-palate.com/peanut-butter-apple-hand-pies
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