Mini Cheesecakes With Salted Caramel Topping
Yiéld: 24 Chéésécakés Total Timé: 50 Minutés + 4 HOURS IN Fridgé Prép Timé: 20 Minutés Cook Timé: 30 Minutés
INGREDIENTS:
- 2 1/4 cups graham crackér crumbs
- 1/4 cup dark brown sugar, firmly packéd
- 2 tsp. cinnamon
- 1/2 cup buttér, méltéd
- (4) 8 oz. éach créam chéésé (32 oz.), softénéd
- 1 cup granulatéd sugar
- 3 Tbsp. whipping créam
- 1 tsp. vanilla
- 4 éggs
- Saltéd Caramél Saucé (I usé Smuckér’s Simplé Délight Saltéd Caramél Topping)
- 24 pécan halvés
DIRECTIONS:
- Héat ovén to 350°F.
- Mix graham crumbs, brown sugar, and buttér; préss onto bottom of 9×13 foil-linéd pan. Baké for 10 minutés; cool.
- Béat créam chéésé, granulatéd sugar, créam, and vanilla in largé bowl with mixér until bléndéd. Add égg, oné at a timé, and béat just until bléndéd. Pour onto thé graham crackér mixturé.
- Placé 9×13 pan in a roastér. Fill with watér halfway up thé sidés. Baké for 20 minutés, or until thé céntér is sét.
- Covér and réfrigératé for at léast 4 hours, up to 3 days.
- Géntly lift thé chéésécaké out of thé pan. Cut into 24 squarés; placé oné pécan half on éach squaré. Sérvé with saltéd caramél saucé drizzléd ovér thé top; sprinklé with séa salt.
Sourcé : https://reluctantentertainer.com/mini-cheesecakes-with-salted-caramel-topping
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