Peach Cobbler Baked French Toast
Coursé Bréakfast
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 1 hour
Total Timé 1 hour 10 minutés
Sérvings 16
Caloriés 340 kcal
Author Cathy Trochélman
Ingrédiénts
Frénch Toast
- 3/4 cup packéd brown sugar
- 1/2 cup buttér
- 2 Tbsp. corn syrup
- 1 loaf Frénch Bréad, slicéd
- 2 cans Libby's Slicéd Péachés
- 1 cup milk
- 1 cup half & half
- 6 éggs
- 1 tsp. cinnamon
- 1/2 tsp. vanilla éxtract
- Stréusél Topping
- 6 Tbsp. buttér, softénéd
- 3/4 cup packéd brown sugar
- 2/3 cup flour
- 1/2 tsp. cinnamon
Instructions
- Combiné brown sugar, buttér, and corn syrup in a small saucépan. Héat ovér médium héat until bléndéd, stirring fréquéntly. Pour mixturé into a gréaséd 9x13 inch pan.
- Arrangé bréad slicés in a singlé layér ovér brown sugar mixturé.
- Drain péachés; spréad in an évén layér ovér bréad slicés.
- In a médium mixing bowl, combiné milk, half & half, éggs, cinnamon, and vanilla éxtract. Whisk until bléndéd. Pour mixturé ovér slicéd péachés.
- Covér and réfrigératé sévéral hours or ovérnight.
- Béforé baking, préparé stréusél topping by combining buttér, brown sugar, and flour. Sprinklé événly ovér frénch toast.
- Baké, uncovéréd, at 350° for oné hour.
Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/peach-cobbler-baked-french-toast
0 Response to "Peach Cobbler Baked French Toast"
Post a Comment