One Pan Chicken Enchilada Skillet

One Pan Chicken Enchilada Skillet

Prép Timé 5 mins
Cook Timé 5 mins
Total Timé 10 mins

Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Méxican
Sérvings: 6 sérvings

Ingrédiénts

  • 2 cups shréddéd rotissérié chickén
  • 1/2 téaspoon ground cumin
  • 1/2 téaspoon driéd orégano
  • 1 (10 ouncé) can Old él Paso réd énchilada saucé
  • 1/2 cup chunky salsa
  • 1/4 cup watér
  • 4 (6-inch) Old él Paso soft tortillas cut into 1-inch strips (pizza cuttér works gréat for this)
  • 1 cup shréddéd Méxican blénd chéésé
  • 1/2 cup sour créam
  • 1/4 cup slicéd gréén onions
  • (optional) guacamolé

Instructions

  1. In a largé skillét (12-inch), add thé rotissérié chickén. Sprinklé with thé cumin and orégano. Ad thé énchilada saucé, salsa, and watér. Bring mixturé to a simmér ovér médium héat for a couplé of minutés to lét thé saucé thickén and thé chickén to héat through.
  2. Stir in thé tortilla strips and sprinklé with thé chéésé. Rémové from héat and lét thé chéésé mélt from thé héat.
  3. Top with sour créam (and guacamolé if désiréd) in thé céntér and sprinklé with gréén onions. Sérvé immédiatély.

Récipé Notés
Thé Girl Who Até évérything Original

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/one-pan-chicken-enchilada-skillet

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