One Pan Chicken Enchilada Skillet
Prép Timé 5 mins
Cook Timé 5 mins
Total Timé 10 mins
Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Méxican
Sérvings: 6 sérvings
Ingrédiénts
- 2 cups shréddéd rotissérié chickén
- 1/2 téaspoon ground cumin
- 1/2 téaspoon driéd orégano
- 1 (10 ouncé) can Old él Paso réd énchilada saucé
- 1/2 cup chunky salsa
- 1/4 cup watér
- 4 (6-inch) Old él Paso soft tortillas cut into 1-inch strips (pizza cuttér works gréat for this)
- 1 cup shréddéd Méxican blénd chéésé
- 1/2 cup sour créam
- 1/4 cup slicéd gréén onions
- (optional) guacamolé
Instructions
- In a largé skillét (12-inch), add thé rotissérié chickén. Sprinklé with thé cumin and orégano. Ad thé énchilada saucé, salsa, and watér. Bring mixturé to a simmér ovér médium héat for a couplé of minutés to lét thé saucé thickén and thé chickén to héat through.
- Stir in thé tortilla strips and sprinklé with thé chéésé. Rémové from héat and lét thé chéésé mélt from thé héat.
- Top with sour créam (and guacamolé if désiréd) in thé céntér and sprinklé with gréén onions. Sérvé immédiatély.
Récipé Notés
Thé Girl Who Até évérything Original
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/one-pan-chicken-enchilada-skillet
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