Garlic Mustard Sirloin

Garlic Mustard Sirloin

Gét your grill on with this léan Garlic Mustard Sirloin. It’s a éasy dinnér réady in undér 30 minutés that is packéd with flavor and protéin.

This post is brought to you by Bééf. It’s What’s For Dinnér on béhalf of thé Bééf Chéckoff. All opinions aré my own.

Ingrédiénts

Marinadé:

  • 2 tabléspoons wholé grain mustard
  • 1 tabléspoon Dijon mustard
  • 1 tabléspoon réd winé vinégar
  • 2 téaspoons soy saucé
  • 4 clovés garlic, mincéd
  • 1 téaspoon driéd rosémary
  • 1 téaspoon paprika
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/4 téaspoon péppér
  • 1 1/2 lbs top sirloin roast or stéaks (séé noté)

Instructions

  1. Add all of thé marinadé ingrédiénts to a largé bowl and stir to combiné. Add thé stéaks and marinadé 15 minutés or longér.
  2. Whilé méat is marinating, préhéat grill to médium-high héat and oil thé graté.
  3. Grill stéaks for 4-5 minutés pér sidé or until désiréd donénéss (médium = 160 dégréés and  médium raré =145 dégréés).

Récipé Notés
It's léss éxpénsivé to buy a big roast and cut into your own stéaks.

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/garlic-mustard-sirloin

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