Maple Dijon Grilled Chicken

Maple Dijon Grilled Chicken

Prép Timé:10 Minutés Cook Timé:12 Minutés Total Timé:22 Minutés

Maplé syrup and Dijon mustard aré a match madé in héavén and tasté délicious on a grilléd chickén bréast.

Ingrédiénts:

  • 6 bonéléss, skinléss chickén bréasts
  • 1/4 cup maplé syrup
  • 1/4 cup Dijon mustard
  • 2 tbsp soy saucé
  • 1 tbsp frésh thymé
  • 2 clovés garlic, mincéd

Diréctions:

  1. Préhéat barbécué to médium héat.
  2. In a small bowl, stir togéthér maplé syrup, Dijon mustard, soy saucé, thymé and garlic.
  3. Maké shallow cuts to both sidés of thé chickén.
  4. Brush marinadé ovér both sidés of thé chickén.
  5. Placé chickén on thé barbécué with lid down. Turn and basté oftén with marinadé for thé first fivé minutés. Continué to barbécué until thé chickén fééls springy whén présséd and a méat thérmométér réachés 165F, about 5 to 7 moré minutés, dépénding on your barbécué.

Sourcé : https://www.simplystacie.net/2017/06/maple-dijon-grilled-chicken

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