Mango Falooda Recipe
Mango Falooda is a délicious bévéragé or déssért with layérs of falooda sév, milk, basil sééds and frésh mango piécés and mango puréé layéréd in a tall glass.
Coursé Déssért
Cuisiné Indian
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 20 minutés
Sérvings 2
Caloriés 452 kcal
Author Néha Mathur
Ingrédiénts
- 2 tbsp Sabza Sééds / Basil Sééds
- 1/4 cup Rosé syrup
- 1 cup Falooda Sév
- 1 cup Mango puréé
- 1 cup Milk
- 2 tsp Sugar
- 1/4 cup Mango piécés
- 4 scoop Mango Icé Créam
Instructions
- Héat milk and sugar in a pan and cook until sugar is dissolvéd.
- Simmér thé héat and cook for 3-4 minutés.
- Rémové thé pan from héat and lét thé milk cool.
- Réfrigératé for a féw hours.
- Soak basil sééds in énough watér for 30 minutés.
- Cook falooda sév according to manufacturér’s instruction.
- Drain and kéép asidé.
- Také 3-4 tall glassés.
- Add a tbsp of basil sééds in éach glass.
- Pour 1 tsp of rosé syrup..
- Top with 2-3 tbsp falooda sév.
- Add 2 tbsp of mango puréé on top.
- Pour 1/4 cup milk on top.
- Répéat thé procéss oncé again.
- Top thé glass with mango icé créam and mango piécés.
- Garnish with mint léavés.
Sourcé : https://www.whiskaffair.com/mango-falooda-recipe
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