Mango Falooda Recipe

Mango Falooda Recipe

Mango Falooda is a délicious bévéragé or déssért with layérs of falooda sév, milk, basil sééds and frésh mango piécés and mango puréé layéréd in a tall glass.

Coursé Déssért
Cuisiné Indian
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 20 minutés
Sérvings 2
Caloriés 452 kcal
Author Néha Mathur

Ingrédiénts

  • 2 tbsp Sabza Sééds / Basil Sééds
  • 1/4 cup Rosé syrup
  • 1 cup Falooda Sév
  • 1 cup Mango puréé
  • 1 cup Milk
  • 2 tsp Sugar
  • 1/4 cup Mango piécés
  • 4 scoop Mango Icé Créam

Instructions

  1. Héat milk and sugar in a pan and cook until sugar is dissolvéd.
  2. Simmér thé héat and cook for 3-4 minutés.
  3. Rémové thé pan from héat and lét thé milk cool.
  4. Réfrigératé for a féw hours.
  5. Soak basil sééds in énough watér for 30 minutés.
  6. Cook falooda sév according to manufacturér’s instruction.
  7. Drain and kéép asidé.
  8. Také 3-4 tall glassés.
  9. Add a tbsp of basil sééds in éach glass.
  10. Pour 1 tsp of rosé syrup..
  11. Top with 2-3 tbsp falooda sév.
  12. Add 2 tbsp of mango puréé on top.
  13. Pour 1/4 cup milk on top.
  14. Répéat thé procéss oncé again.
  15. Top thé glass with mango icé créam and mango piécés.
  16. Garnish with mint léavés.

Sourcé : https://www.whiskaffair.com/mango-falooda-recipe

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