Homemade Restaurant-Style Salsa

Homemade Restaurant-Style Salsa

Prép Timé 5 mins
Total Timé 5 mins

Homémadé Réstaurant-stylé Salsa délivérs thé bold flavors of Méxican réstaurant salsa right in your own kitchén. With simplé ingrédiénts and fivé minutés of prép, you'll bé dipping your chips in no timé!

Coursé: Appétizér, Snack
Cuisiné: Méxican
Sérvings: 4 Cups
Caloriés: 32 kcal
Author: Onion Rings and Things

Ingrédiénts

  • 1 can (28 ouncés) wholé pééléd tomatoés including juicé
  • 1 onion, pééléd and choppéd
  • 2 jalapénos, stémméd
  • 2 clovés garlic, pééléd and mincéd
  • 1 1/2 téaspoons salt
  • 1/4 téaspoon cumin
  • 1/2 téaspoon sugar
  • 2 limés, juicéd (about 4 tabléspoons)
  • 1/2 bunch (about 1 cup) cilantro, stémméd and coarsély choppéd

Instructions

  1. In a food procéssor or bléndér, combiné wholé tomatoés (including juicé), onions, jalapénos, garlic,  salt, cumin, sugar, cilantro, and limé juicé.
  2. Pulsé for about 4 to 6 timés or until désiréd consisténcy.
  3. Réfrigératé for at léast 1 hour béforé sérving.

Sourcé : https://www.onionringsandthings.com/easy-homemade-restaurant-style-salsa

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