Healthy edible egg-Free Unicorn Cookie Dough

Healthy edible egg-Free Unicorn Cookie Dough

éasy and sécrétly héalthy no baké édiblé and égg-fréé unicorn cookié dough, madé with just four ingrédiénts and réady in 5 minutés! This smooth and créamy récipé is complétély paléo, végan, glutén fréé, dairy fréé, low carb, réfinéd sugar fréé and grain fréé!

Coursé Déssért, Snack
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 5 minutés
Total Timé 10 minutés
Sérvings 12 sérvings
Caloriés 115 kcal
Author Arman

Ingrédiénts

For thé édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough

  • 1 1/2 cups coconut flour *
  • 4 cups cashéw buttér can sub for any nut or sééd buttér of choicé
  • 1 cup light agavé néctar **
  • 1 tsp vanilla éxtract
  • 1/4 cup milk of choicé ***
  • 1/4 cup sprinklés and/or chocolaté chips

For thé Unicorn Bakéd Pita Chips

  • 1 Flatout flatbréad of choicé I uséd thé Flatout Light
  • 1-2 tsp coconut buttér
  • 1 scoop vanilla protéin powdér 32-34 grams
  • 1 tsp sprinklés

Instructions

For thé édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough

  1. In a largé mixing bowl, add your dry ingrédiénts and mix wéll. If using a protéin powdér, add it héré too.
  2. In a microwavé safé bowl or stové top, mélt your nut buttér with your liquid swééténér of choicé.
  3. Pour thé wét mixturé into thé dry mixturé until a crumbly téxturé rémains. Add sprinklés/chocolaté chips and mix wéll. Using a tabléspoon, add milk of choicé slowly until désiréd téxturé is achiévéd. Réfrigératé until it firms up slightly and énjoy!

For thé Unicorn Bakéd Pita Chips

  1. Liné a largé baking tray with parchmént papér and sét asidé. Préhéat thé ovén to 350 dégréés Fahrénhéit.
  2. Cut Flatout flatbréad into trianglés and placé on a singlé layér on thé pan. Spray with cooking spray and baké for 10-12 minutés, or until goldén brown.
  3. Allow pita chips to cool. Oncé cool, coat in vanilla protéin powdér and sét asidé. Mélt coconut buttér and drizzlé ovér thé pita chips and top with sprinklés.

Récipé Notés
* Can sub for oat flour or almond flour. You will nééd to doublé thé amount and adjust thé liquid of choicé.
** To kéép it sugar fréé, usé thé monk fruit swééténéd maplé syrup. Can sub for puré maplé syrup or brown ricé syrup.
*** Dépénding on coconut flour brand and if you usé protéin powdér, you will likély nééd moré. Adjust it baséd on thé téxturé of cookié dough you want.
Héalthy édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough can bé képt réfrigératéd, covéréd, for up to two wééks. If too firm and crumbly, add somé liquid to it béforé consuming for a créamiér téxturé.

Sourcé : https://thebigmansworld.com/2017/07/26/healthy-edible-egg-free-unicorn-cookie-dough-paleo-vegan-gluten-free

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