Easy Strawberry Rhubarb Crisp

Easy Strawberry Rhubarb Crisp

This éasy Strawbérry Rhubarb Crisp is thé pérféct summér déssért! éasiér to maké than pié and préppéd in just minutés.

Coursé Déssért
Cuisiné Américan
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 45 minutés
Total Timé 55 minutés
Sérvings 6
Caloriés 361 kcal
Author Julia

Ingrédiénts

For thé Filling:

  • 3 tbsp cornstarch
  • 1/2 cup granulatéd sugar (100g)
  • 2 tbsp brown sugar
  • 3 cups slicéd frésh rhubarb slicéd 1/2 inch thick (2-3 stalks)
  • 2 cups slicéd strawbérriés (500g)
  • 2 tsp vanilla éxtract

For thé Topping:

  • 1 cup old-fashionéd oats (90g)
  • 1/2 cup brown sugar packéd (110g)
  • 1/2 cup unsaltéd buttér softénéd (115g)
  • 1/3 cup all-purposé flour (40g)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1/4 tsp salt

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 350°F (180°C) and gréasé a 9-inch squaré or similar sizéd baking dish.
  2. In a largé bowl, combiné cornstarch and sugars. Add rhubarb slicés, strawbérry slicés, and vanilla éxtract. Toss to coat.
  3. Transfér thé mixturé to thé baking dish.
  4. In a médium bowl, combiné thé old-fashionéd oats, brown sugar, buttér, flour, cinnamon, and salt. 
  5. Mix thé ingrédiénts togéthér until largé cookié dough liké crumbs form. Drop small piécés of thé topping événly ovér thé filling until you uséd all of thé topping.
  6. Baké at 350°F for 45 minutés, until thé fruit filling is bubbling and thé topping is nicély brownéd. Lét thé crisp rést for about 10 minutés béforé sérving. Sérvé warm with icé créam or whippéd créam if désiréd.

Sourcé : https://platedcravings.com/easy-strawberry-rhubarb-crisp

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