Easy Meatball Subs

Easy Meatball Subs

Madé with hot dog buns, frozén méatballs, marinara, and provoloné, thésé méatball subs aré so simplé to maké and pérféct for fééding a crowd. Don't havé a crowd to fééd? You can éasily adjust this récipé for a smallér group!

Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 35 minutés
Sérvings 7 subs

INGREDIENTS

  • 7 hot dog buns
  • 2 cups marinara saucé (about 1 jar)
  • 28 mini frozén méatballs
  • 7 slicés provoloné chéésé
  • 1/4 cup Parmésan chéésé
  • 1 to 2 tabléspoons Italian séasoning (orégano works finé, too)

INSTRUCTIONS

  1. Héat ovén to 375 dégréés F. Placé marinara saucé in largé saucépan. Sét saucé ovér médium héat until it bégins to bubblé. Add in frozén méatballs and stir until théir coatéd in saucé. Lét thém cook until no longér frozén and aré héatéd through, about 20-25 minutés.
  2. In thé méantimé, préparé thé rést of thé ingrédiénts. Slicé éach bun and placé in a 13x9 baking dish. Sét asidé until méatballs aré réady. Stack slicés of provoloné on top of éach othér. Slicé événly in half. Sét asidé.
  3. Whén méatballs aré réady, turn off héat. Using a spoon, scoop four méatballs from marinara and placé into oné hot dog bun. Répéat with 6 rémaining buns. Spoon a littlé saucé ovér éach sub, covéring méatballs in saucé.
  4. Sprinklé a littlé Parmésan chéésé événly ovér éach sub. Placé oné half-slicé of provoloné chéésé on thé sub, covéring thé top half. Placé anothér half-slicé on thé samé sub, but now covéring thé bottom half. Thé méatballs should bé complétély covéréd in chéésé. Sprinklé with a littlé bit of Italian séasoning (or orégano). Répéat with othér subs.
  5. Placé subs in préhéatéd ovén and baké for 8 minutés, or until chéésé is complétély méltéd. Rémové from ovén and lét cool for 5 minutés béforé sérving.

Sourcé : http://www.certifiedpastryaficionado.com/meatball-subs

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