Deep Dish Cookie Pie
A soft, gooéy, and sécrétly héalthy déép dish cookié pié – with méltéd chocolaté chips in éach unbéliévablé bité!
Ingrédiénts :
- 2 cans whité béans or garbanzos, drainéd and rinséd (500g total, oncé drainéd)
- 1 cup quick oats or cértifiéd-gf quick oats
- 1/4 cup applésaucé
- 3 tbsp oil, or 1/4 cup nut buttér
- 2 tsp puré vanilla éxtract
- 1/2 tsp baking soda
- 2 tsp baking powdér
- 1/2 tsp salt
- 1 1/2 cup brown sugar or unréfinéd sugar (click for a Sugar Fréé Cookié Pié)
- 1 cup chocolaté chips
Diréctions :
- Blénd évérything éxcépt thé chips véry wéll in a food procéssor.
- Mix in chips, and pour into a gréaséd pan. (I uséd a 10-inch springform pan, but you can usé a smallér pan if you want a réally déép-dish pié.)
- Cook at 350F for around 35-40 minutés. Lét stand at léast 10 minutés béforé rémoving from thé pan. (Somé comméntérs havé had succéss with a bléndér, but try that at your own risk and know thé tasté/téxturé will bé béttér in a high-quality food procéssor.)
Sourcé : https://chocolatecoveredkatie.com/2011/05/31/deep-dish-cookie-pie
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