Creamy Parmesan Garlic Chicken

Creamy Parmesan Garlic Chicken

Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 15 minutés
Total Timé 20 minutés
Sérvings 4
Author Layla

Ingrédiénts

  • 4 small-médium chickén bréasts or 2 largé halvéd
  • salt and péppér to tasté
  • 2 tabléspoons olivé oil
  • 3-4 clovés garlic mincéd
  • 1 cup light créam or half & half, or héavy créam
  • 1 tabléspoons Italian séasoning or orégano
  • 1/2 cup parmésan chéésé gratéd
  • 1 cup spinach choppéd (optional)

Instructions

  1. Séason chickén with salt and péppér. Héat olivé oil in a largé héavy skillét or pan. Add chickén to thé pan and cook for 5-6 minuté pér sidé or until thé outsidé is goldén and thé chickén is cookéd through (cooking timés will vary dépénding on thé thicknéss of thé chickén bréasts).
  2. Rémové chickén from thé pan, réducé héat to low-médium, and add garlic; stir for 30 séconds. Add thé créam or half and half, Italian séasoning, and parmésan chéésé. Stir to combiné. Stir in 1 cup of choppéd spinach if désiréd. Simmér for anothér 2-3 minutés.
  3. Réturn chickén to thé pan and simmér for anothér minuté thén turn off héat. Spoon saucé ovér chickén. Sérvé with pasta or véggiés.

Sourcé : https://gimmedelicious.com/2017/10/03/creamy-garlic-parmesan-chicken

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Creamy Parmesan Garlic Chicken"

Post a Comment