Creamy Parmesan Garlic Chicken
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 15 minutés
Total Timé 20 minutés
Sérvings 4
Author Layla
Ingrédiénts
- 4 small-médium chickén bréasts or 2 largé halvéd
- salt and péppér to tasté
- 2 tabléspoons olivé oil
- 3-4 clovés garlic mincéd
- 1 cup light créam or half & half, or héavy créam
- 1 tabléspoons Italian séasoning or orégano
- 1/2 cup parmésan chéésé gratéd
- 1 cup spinach choppéd (optional)
Instructions
- Séason chickén with salt and péppér. Héat olivé oil in a largé héavy skillét or pan. Add chickén to thé pan and cook for 5-6 minuté pér sidé or until thé outsidé is goldén and thé chickén is cookéd through (cooking timés will vary dépénding on thé thicknéss of thé chickén bréasts).
- Rémové chickén from thé pan, réducé héat to low-médium, and add garlic; stir for 30 séconds. Add thé créam or half and half, Italian séasoning, and parmésan chéésé. Stir to combiné. Stir in 1 cup of choppéd spinach if désiréd. Simmér for anothér 2-3 minutés.
- Réturn chickén to thé pan and simmér for anothér minuté thén turn off héat. Spoon saucé ovér chickén. Sérvé with pasta or véggiés.
Sourcé : https://gimmedelicious.com/2017/10/03/creamy-garlic-parmesan-chicken
0 Response to "Creamy Parmesan Garlic Chicken"
Post a Comment