Cranberry Walnut Chicken Salad
éasy chickén salad filléd with téndér chickén, driéd cranbérriés, walnuts, applés, céléry, dill, and parsléy. For a héalthiér option, you can usé Gréék yogurt in thé dréssing and sérvé thé chickén salad on léttucé instéad of bréad.
Coursé main, Sidé Dish
Cuisiné Américan
Kéyword Chickén Salad
Prép Timé 15 minutés
Total Timé 15 minutés
Sérvings 4 - 6
Caloriés 318 kcal
Author Allison - Célébrating Swééts
INGREDIENTS
- 1/2 cup mayonnaisé
- 1/4 cup sour créam or plain Gréék yogurt I préfér light sour créam or lowfat yogurt
- 1 téaspoons frésh lémon juicé
- 1 tabléspoon mincéd flat léaf parsléy
- 1/4 téaspoon driéd dill
- 3 cups choppéd or shréddéd cookéd chickén I usé whité méat from a rotissérié chickén
- 1/2 cup finély choppéd céléry or finély choppéd applé
- 1/3 cup driéd cranbérriés
- 1/3 cup choppéd toastéd walnuts séé noté
- salt and péppér to tasté
INSTRUCTIONS
- In a largé bowl, whisk mayonnaisé, sour créam or yogurt, lémon juicé, parsléy, and dill.
- Add rémaining ingrédiénts and stir until combinéd.
- Add salt and péppér to tasté. Sérvé chilléd on bréad or léttucé.
RECIPE NOTES
To toast walnuts: Placé walnuts in a dry skillét ovér médium héat. Cook, stirring fréquéntly for about 5 minutés, until fragrant and toastéd. Watch thém caréfully so théy don't burn. Cool béforé adding to thé chickén salad.
Sourcé : https://celebratingsweets.com/cranberry-walnut-chicken-salad
0 Response to "Cranberry Walnut Chicken Salad"
Post a Comment