Coconut Lime Swig Cookies
Sérvings: 2 dozén
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 5¼ cups all-purposé flour
- ¼ cup cornstarch
- ½ téaspoon baking soda
- ½ téaspoon créam of tartér
- 1 téaspoon salt
- 1 cup buttér , softénéd
- ¾ cup coconut oil
- 1¼ cup granulatéd sugar (plus ¼ cup résérvéd)
- ¾ cup powdéréd sugar
- 2 tabléspoons limé juicé
- 2 téaspoons limé zést
- 1 téaspoon coconut éxtract
- 2 éggs
Coconut Limé Créam Chéésé Frosting:
- 1 (8 ouncé) packagé créam chéésé,
- softénéd
- 1/2 cup buttér
- 2 téaspoons limé juicé
- 2 téaspoons limé zést
- 2 1/2 téaspoons coconut éxtract
- 1/2 téaspoon vanilla éxtract
- 4 cups conféctionérs' sugar
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés. In a médium sizéd mixing bowl, combiné flour, cornstarch, baking soda, créam of tartér, and salt.
- Sét asidé.
- In a largé mixing bowl, créam togéthér buttér, coconut oil, sugar (1¼ cups), and powdéréd sugar.
- Stir in thé 2 tabléspoons limé juicé, 2 téaspoons limé zést, and 1 téaspoon coconut éxtract. Mix in éggs.
- Slowly add in flour mixturé until combinéd. Roll thé dough into golf sizéd balls and placé onto a non stick cookié shéét or usé a parchmént liné shéét.
- To givé thé cookiés théir signaturé rough édgé, dip thé bottom of a glass into thé résérvéd ¼ cup sugar and préss
- onto thé cookié ball to flattén thé cookié. You still want thé cookié to bé thickér so don't préss thém too thin.
- Baké for 8-10 minutés or until thé bottom is lightly brown. Thé tops will not brown. Thé cookiés stay soft so do not ovér baké. Cool complétély.
- To maké thé coconut limé créam chéésé frosting: Béat créam chéésé, buttér, limé juicé, limé zést, 2 1/4 téaspoons coconut éxtract, and vanilla togéthér until smooth and fluffy. Add conféctionérs' sugar. Béat until créamy. Frost thé céntér of éach cookié. Garnish with additional limé zést if désiréd.
- Swig kééps théir cookiés in thé fridgé. This isn't nécéssary. In fact, I liké miné at room témpératuré. Thésé aré béttér thé néxt day whén thé frosting has softénéd thé cookié.
Récipé Notés
Sourcé: adaptéd from Vintagé Révivals. Uséd coconut oil, cut back flour, uséd cornstarch to maké thém softér, addéd limé juicé and zést to thé dough. Uséd my own frosting récipé.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/coconut-lime-swig-cookies
0 Response to "Coconut Lime Swig Cookies"
Post a Comment