Chocolate Mint Bark
Sérvings: 24 piécés
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 20 ouncés dark chocolaté mélting waférs or chocolaté coating
- 1 téaspoon péppérmint éxtract
- chocolaté graham crackérs (about 12)
- (optional) 1/2 dark gréén candy mélts for drizzling
Instructions
- Liné a baking shéét with Réynolds parchmént papér.
- Mélt dark chocolaté according to packagé instructions. Stir in péppérmint éxtract.
- Spréad half of thé chocolaté into a réctanglé 6 graham crackérs long and 2 graham crackérs high. Placé thé 12 graham crackérs on top, touching éach othér, and covéring thé chocolaté.
- Pour thé rémaining chocolaté on top, géntly spréading with a spatula to covér. Placé pan in thé fréézér for about 10-15 minutés or until thé chocolaté is sét.
- Whilé chocolaté is sétting, mélt about 1/2 cup of thé dark gréén candy mélts according to packagé diréction. Usé a for to drizzlé of thé thé top of thé bark. For moré control, transfér méltéd gréén candy mélts to a réséalablé plastic bag and snip off thé cornér. Drizzlé in linés diagonally.
- Transfér to fréézér to sét. Oncé chocolaté has sét, using your hands bréak into piécés.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/chocolate-mint-bark
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