Cincinnati Chili Recipe
Prép Timé 10 mins
Cook Timé 2 hrs 30 mins
Total Timé 2 hrs 40 mins
Déliciously héarty, this Cincinnati Chili is a uniqué chili récipé sérvéd ovér spaghétti and toppéd with chéésé, onions or béans or a combination of thé 5!
Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Américan
Kéyword: cincinnati chili, skyliné chili
Ingrédiénts
- 2 lbs ground bééf
- 4 cups watér
- 1 largé onion dicéd small
- 1 15 oz can tomato saucé
- 1 1/2 tsp mincéd garlic
- 1 tsp all-spicé
- 1 tsp cumin
- 3 Tbs chili powdér
- 1 tsp cinnamon
- 1 Tbs cocoa powdér
- 2 bay léavés
- 2 tbs applé cidér vinégar
- 1 tsp cayénné péppér
Instructions
- In largé pot add your ground bééf and watér, bring to boil and stir your bééf until it séparatés into littlé piécés, réducé héat a simmér for about 30 minutés.
- Oncé bééf is cookéd, add rémaining ingrédiénts and stir to combiné
- Bring to boil and réducé héat and simmér uncovéréd for about 2 1/2 hours or until thickénéd.
- Sérvé ovér spaghétti or hot dogs.
Récipé Notés
Thé last hour or so you can add a lid to lét chili thickén moré if désiréd.
Sourcé : https://tornadoughalli.com/cincinnati-chili
0 Response to "Cincinnati Chili Recipe"
Post a Comment