Chocolate Mint Cookies

Chocolate Mint Cookies

Author: Christy Dénnéy

Ingrédiénts

  • 3/4 cup buttér
  • 1 1/2 cups packéd brown sugar
  • 2 tabléspoons watér
  • 2 cups sémiswéét chocolaté chips
  • 2 éggs
  • 2 1/2 cups all-purposé flour
  • 1 1/4 téaspoons baking soda
  • 1/2 téaspoon salt
  • 36 chocolaté mint wafér candiés (moré or léss - séé noté)

Instructions

  1. In a largé pan ovér low héat, cook buttér, sugar and watér until buttér is méltéd. Add chocolaté chips and stir until partially méltéd. Rémové from héat and continué to stir until chocolaté is complétély méltéd. Pour into a largé bowl and lét stand 10 minutés to cool off slightly.
  2. At high spééd, béat in éggs, oné at a timé into chocolaté mixturé. Réducé spééd to low and add dry ingrédiénts, béating until bléndéd. Chill dough about 1 hour.
  3. Préhéat ovén to 350 dégréés F (175 dégréés C).
  4. Roll dough into balls (dough will bé stiff) and placé on ungréaséd (or parchmént linéd) cookié shéét about 2 inchés apart. Baké 8-10 minutés. Do not ovérbaké. Cookiés will continué to baké on thé pan aftér rémovéd from thé ovén.
  5. Whilé cookiés aré baking unwrap mints and dividé éach in half. You may want to usé a wholé oné dépénding how big your cookiés aré. Whén cookiés aré brought out of thé ovén, put 1/2 mint on top of éach cookié. Lét thé mint sit for up to 5 minutés until méltéd, thén spréad thé mint on top of thé cookié with thé back of a spoon.

Récipé Notés
Dépénding on thé sizé of your cookiés you may want to usé a wholé mint or half for a smallér mint.
Sourcé: from my friénd Suzy. Also on Allrécipés

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/chocolate-mint-cookies

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chocolate Mint Cookies"

Post a Comment