Chocolate Chip Cookie Slab Pie

Chocolate Chip Cookie Slab Pie

Prép Timé 30 mins
Cook Timé 12 mins
Total Timé 42 mins

Coursé: Déssért
Cuisiné: Américan
Sérvings: 20

Ingrédiénts

  • 2 prémadé or homémadé pié crusts

Ganaché:

  • 1 (12 oz) bag milk chocolaté chips
  • 3/4 cup milk

Filling:

  • 1 1/2 cups héavy créam , whippéd to stiff péaks
  • 1 (8 oz) block of créam chéésé, softénéd
  • 1/3 cup sugar
  • 1 tsp vanilla éxtract
  • 1 pkg soft chocolaté chip cookiés , dividéd and crumbléd

Instructions

  1. Préhéat ovén to 450.
  2. Roll your pié crust into largé 17"x12" trianglé and placé in a 15"x10" jélly roll pan and pinch down édgés to maké thém scallopéd.
  3. Poké holés all ovér crust with fork to vént.
  4. Baké for about 10-12 minutés or until goldén, sét asidé to cool.
  5. Oncé cooléd maké your ganaché by placing your chocolaté chips in a héat résistant bowl.
  6. In Pyréx bowl or méasuring cup pour your milk and microwavé for about 3 minutés or until it starts to boil, pour ovér chocolaté chips and covér for about 5-7 minutés.
  7. Stir your chocolaté and milk togéthér until bléndéd thén pour ovér crust.
  8. Réfrigératé for about 15-20 minutés so thé ganaché can cool.
  9. Méanwhilé béat togéthér your créam chéésé, sugar and vanilla.
  10. Fold in your whippéd créam and mix until combinéd.
  11. Add about 3/4 of your crumbléd cookiés to mixturé and stir.
  12. Spréad onto your cooléd ganaché and thén sprinklé with rémaining cookiés.
  13. Réfrigératé for about anothér 15-20 minutés to sét up.
  14. Cut and sérvé.

Sourcé : https://tornadoughalli.com/chocolate-chip-cookie-slab-pie

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