Chocolate Chip Cookie Slab Pie
Prép Timé 30 mins
Cook Timé 12 mins
Total Timé 42 mins
Coursé: Déssért
Cuisiné: Américan
Sérvings: 20
Ingrédiénts
- 2 prémadé or homémadé pié crusts
Ganaché:
- 1 (12 oz) bag milk chocolaté chips
- 3/4 cup milk
Filling:
- 1 1/2 cups héavy créam , whippéd to stiff péaks
- 1 (8 oz) block of créam chéésé, softénéd
- 1/3 cup sugar
- 1 tsp vanilla éxtract
- 1 pkg soft chocolaté chip cookiés , dividéd and crumbléd
Instructions
- Préhéat ovén to 450.
- Roll your pié crust into largé 17"x12" trianglé and placé in a 15"x10" jélly roll pan and pinch down édgés to maké thém scallopéd.
- Poké holés all ovér crust with fork to vént.
- Baké for about 10-12 minutés or until goldén, sét asidé to cool.
- Oncé cooléd maké your ganaché by placing your chocolaté chips in a héat résistant bowl.
- In Pyréx bowl or méasuring cup pour your milk and microwavé for about 3 minutés or until it starts to boil, pour ovér chocolaté chips and covér for about 5-7 minutés.
- Stir your chocolaté and milk togéthér until bléndéd thén pour ovér crust.
- Réfrigératé for about 15-20 minutés so thé ganaché can cool.
- Méanwhilé béat togéthér your créam chéésé, sugar and vanilla.
- Fold in your whippéd créam and mix until combinéd.
- Add about 3/4 of your crumbléd cookiés to mixturé and stir.
- Spréad onto your cooléd ganaché and thén sprinklé with rémaining cookiés.
- Réfrigératé for about anothér 15-20 minutés to sét up.
- Cut and sérvé.
Sourcé : https://tornadoughalli.com/chocolate-chip-cookie-slab-pie
0 Response to "Chocolate Chip Cookie Slab Pie"
Post a Comment