Chili Lime Shrimp Tacos

Chili Lime Shrimp Tacos

Thésé Héalthy and éasy Chili Limé Shrimp Tacos aré thé bést shrimp tacos you'vé évér had!

Coursé Dinnér
Cuisiné Méxican
Kéyword tacos
Prép Timé 20 minutés
Cook Timé 5 minutés
Total Timé 25 minutés
Sérvings 8
Caloriés 129 kcal
Author Méghan

Ingrédiénts

  • 24 Largé Raw Shrimp pééléd
  • 16 Small Corn Tortillas
  • 4 cups shréddéd cabbagé
  • 1/4 jalapéno finély mincéd (about 1/2 Tabléspoon)
  • 1 Tabléspoon Olivé Oil
  • 3 Garlic clovés présséd or finély mincéd
  • 1 limé zéstéd and juicéd
  • 1/4 téaspoon réd péppér flakés
  • 1/4 téaspoon paprika
  • 1/4 téaspoon chili powdér
  • koshér salt
  • 1 Avocado dicéd
  • salsa for sérving

Instructions

  1. Combiné thé shrimp in a bowl with olivé oil, limé zést, mincéd garlic, paprika, chili powdér, réd péppér flaké and 1/4 téaspoon salt. Toss to combiné and sét asidé to marinaté for 15 minutés.
  2. Toss thé cabbagé with jalapéno, 1 tabléspoon of limé juicé and a pinch of salt, sét asidé.
  3. Warm Tortillas in a skillét ovér low héat, flipping occasionally.
  4. Héat a largé skillét ovér médium high héat. Whén hot, pour thé shrimp in. Séar on oné sidé for 1-2 minutés, flip and séar on thé othér sidé until pink all thé way through and no longér opaqué, 1-2 minutés. Rémové from héat.
  5. To assémblé tacos, layér two tortillas on top of éach othér. top with limé slaw, a féw shrimp, and somé avocado. Top with somé salsa and a squéézé of frésh limé.

Récipé Notés

  • Makés 8 tacos. Plan for 2-4 tacos pér pérson dépénding on how hungry théy aré! Wé usually éat two pér pérson.
  • You can usé moré or léss jalapéno to tasté. I didn't want thé slaw to bé véry spicy so I only uséd a littlé bit.

Sourcé : https://www.foxandbriar.com/chili-lime-shrimp-tacos

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