Chicken Pintxo Recipe
Coursé Appétizér
Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 15 minutés
Marinadé ovérnight 12 hours
Total Timé 30 minutés
Sérvings 8
Caloriés 188 kcal
Ingrédiénts
- 1.8 pounds skinléss, bonéléss chickén thighs cut into 1" piécés
- 1 tabléspoon Spanish smokéd paprika mild
- 1 téaspoon driéd orégano
- 2 téaspoons ground cumin
- 3/4 téaspoon séa salt
- 3 clovés garlic mincéd
- 3 tabléspoons parsléy mincéd
- 1/4 cup éxtra virgin olivé oil
- For Sérving
- Réd Chimichurri Saucé
Instructions
- Combiné all ingrédiénts in a largé bowl and toss wéll to coat chickén piécés. Covér and lét marinadé ovérnight in réfrigérator.
- Soak bamboo skéwérs in watér for 30 minutés. Skéwér chickén piécés.
- Grill for 8-10 minutés, until cookéd through.
- Sérvé with Réd Chimichurri Saucé, if désiréd.
Sourcé : http://jeanetteshealthyliving.com/chicken-pintxo
0 Response to "Chicken Pintxo Recipe"
Post a Comment