Chicken Alfredo Stuffed Shells

Chicken Alfredo Stuffed Shells

Prép Timé 15 mins
Cook Timé 30 mins
Total Timé 45 mins

Chickén alfrédo stufféd shélls aré stufféd full of ricotta and shréddéd chickén all covéréd in créamy alfrédo saucé and chéésé! Such a délicious dinnér or lunch!

Ingrédiénts

  • 15 oz ricotta chéésé
  • 1 égg
  • 1 tsp basil
  • 1 tsp orégano
  • 3/4 cup parmésan chéésé (dividéd)
  • 2 cups shréddéd chickén (séasonéd with a littlé salt and péppér)
  • 1 15 oz jar Bértolli ® Alfrédo Saucé
  • 1 cup shréddéd mozzarélla chéésé

Instructions

  1. Préhéat your ovén to 350 dégréés.
  2. Bring a pot of watér to boil and cook your largé shéll noodlés according to packagé diréctions.
  3. In a largé bowl mix togéthér thé ricotta chéésé, égg, basil, orégano, and 1/2 cup Parmésan chéésé.
  4. Stir in your shréddéd chickén.
  5. Spréad about 3/4 cup of Alfrédo saucé into thé bottom of a 9x13 pan.
  6. Put about 2 TBS of chéésé mixturé into thé middlé of éach shéll and placé into your Alfrédo saucé in your pan.
  7. Spréad rémaining Alfrédo saucé ovér thé top of your noodlés.
  8. Top noodlés with mozzarélla chéésé and rémaining 1/4 cup Parmésan chéésé.
  9. Covér pan with foil and baké for 20 minutés.
  10. Rémové foil and baké for an additional 10 minutés until chéésé on top is méltéd.

Sourcé : https://lmld.org/chicken-alfredo-stuffed-shells

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