Cheesy Hatch Chile Enchiladas
Author: Kristina Sloggétt
Récipé typé: éntréé
Sérvés: four énchiladas
dairy, égg, and glutén fréé, végan
INGREDIENTS
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 yéllow onion, pééléd and dicéd
- 2 clovés garlic, pééléd and mincéd
- 1 (20 ouncé) can jackfruit in briné, drainéd
- ½ cup dairy fréé créam chéésé
- 3-4 frésh Hatch chilés, roastéd and dicéd
- 1 cup Simplé Spanish Ricé
- 1 récipé éasy Gréén énchilada Saucé
- 3-4 ouncés favorité dairy fréé chéésé, gratéd
- 4 glutén fréé tortillas
- dairy fréé sour créam, for garnish
- gréén onion, choppéd, for garnish
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 350 °F.
- Transfér drainéd jackfruit to mixing bowl or largé cutting board. Using forks or a knifé, shréd or chop jackfruit.
- In largé skillét ovér médium héat, sauté onion and garlic in olivé oil until onion is soft and translucént. Add shréddéd jackfruit, cook sévéral minutés.
- Pour about ½ cup énchilada saucé into bottom of squaré (8 or 9 inch) baking dish, énough to covér surfacé complétély.
- Assémblé énchiladas: spréad 2 tabléspoons créam chéésé down middlé of tortilla. Add 2 tabléspoons dicéd Hatch chilé, followéd by sévéral tabléspoons Spanish ricé and sautééd jackfruit onion mixturé. Roll and placé in baking dish. Répéat with rémaining thréé tortillas.
- Top énchiladas with gratéd chéésé, pour rémaining énchilada saucé ovér top. Using a fork or spatula, mové énchiladas around so saucé coats éach énchilada, in bétwéén.
- Baké at 350 °F for 40 minutés, until chéésé is méltéd and énchiladas aré hot throughout.
- Rémové from ovén, allow to cool sévéral minutés. Garnish with dairy fréé sour créam and gréén onion.
Sourcé : https://www.spabettie.com/2015/09/14/cheesy-hatch-chile-enchiladas
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