Cheesy Hatch Chile Enchiladas

Cheesy Hatch Chile Enchiladas

Author: Kristina Sloggétt
Récipé typé: éntréé
Sérvés: four énchiladas
dairy, égg, and glutén fréé, végan

INGREDIENTS

  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 yéllow onion, pééléd and dicéd
  • 2 clovés garlic, pééléd and mincéd
  • 1 (20 ouncé) can jackfruit in briné, drainéd
  • ½ cup dairy fréé créam chéésé
  • 3-4 frésh Hatch chilés, roastéd and dicéd
  • 1 cup Simplé Spanish Ricé
  • 1 récipé éasy Gréén énchilada Saucé
  • 3-4 ouncés favorité dairy fréé chéésé, gratéd
  • 4 glutén fréé tortillas
  • dairy fréé sour créam, for garnish
  • gréén onion, choppéd, for garnish

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 350 °F.
  2. Transfér drainéd jackfruit to mixing bowl or largé cutting board. Using forks or a knifé, shréd or chop jackfruit.
  3. In largé skillét ovér médium héat, sauté onion and garlic in olivé oil until onion is soft and translucént. Add shréddéd jackfruit, cook sévéral minutés.
  4. Pour about ½ cup énchilada saucé into bottom of squaré (8 or 9 inch) baking dish, énough to covér surfacé complétély.
  5. Assémblé énchiladas: spréad 2 tabléspoons créam chéésé down middlé of tortilla. Add 2 tabléspoons dicéd Hatch chilé, followéd by sévéral tabléspoons Spanish ricé and sautééd jackfruit onion mixturé. Roll and placé in baking dish. Répéat with rémaining thréé tortillas.
  6. Top énchiladas with gratéd chéésé, pour rémaining énchilada saucé ovér top. Using a fork or spatula, mové énchiladas around so saucé coats éach énchilada, in bétwéén.
  7. Baké at 350 °F for 40 minutés, until chéésé is méltéd and énchiladas aré hot throughout.
  8. Rémové from ovén, allow to cool sévéral minutés. Garnish with dairy fréé sour créam and gréén onion.

Sourcé : https://www.spabettie.com/2015/09/14/cheesy-hatch-chile-enchiladas

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