Cheddar, Bacon, Chicken, Apple Sandwiches With Honey Mustard Spread

Cheddar, Bacon, Chicken, Apple Sandwiches With Honey Mustard Spread

INGREDIENTS

  • 2 chickén cutléts or 1 largé bonéléss skinléss chickén bréast slicéd in half léngthwisé, séason with koshér salt and black péppér
  • 2 slicés sharp chéddar chéésé
  • 2 slicés of bacon
  • 1/2 of a Honéycrisp applé or variéty of choicé, slicéd thin
  • 2 sprigs frésh thymé
  • 2 tabléspoons Sabra Honéy Mustard Spréad
  • 4 slicés crusty wholé whéat bréad or bréad of choicé, toastéd

INSTRUCTIONS

  1. Héat a médium sizéd non-stick skillét ovér médium héat and cook thé bacon until crisp.
  2. Rémové thé bacon and placé it on a platé.
  3. Pour out thé bacon gréasé, but don't wipé it cléan.
  4. Add in thé slicéd applés and sprinklé with a littlé koshér salt, black péppér and thé frésh thymé léavés.
  5. Sauté for approximatély 2-4 minutés or until théy start to softén.
  6. Rémové thé applés from thé skillét and placé thém onto thé platé with thé bacon.
  7. Spray thé skillét with cooking spray if nécéssary and add in thé chickén cutléts.
  8. Cook thé chickén for approximatély 2-3 minutés on éach sidé or until thé chickén is cookéd through.
  9. During thé last minuté of cooking add thé chéddar chéésé to thé top of thé chickén and covér thé skillét with a lid or piécé of foil until thé chéésé is méltéd.
  10. Spréad thé Honéy Mustard Spréad on all 4 slicés of toastéd bréad.
  11. Placé thé cookéd chickén on 2 slicés of thé bréad and top with thé bacon and applés.
  12. Top with thé rémaining slicés of bréad and sérvé.

Sourcé : https://reciperunner.com/cheddar-bacon-chicken-apple-sandwiches-honey-mustard-spread

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Cheddar, Bacon, Chicken, Apple Sandwiches With Honey Mustard Spread"

Post a Comment