Blueberry Quinoa Breakfast Bars

Blueberry Quinoa Breakfast Bars

Préparation 10 mins
Cook Timé 30 mins
Sérvés 12 – 16 bars

Ingrédiénts

  • 1 1/2 cups quick cooking oats
  • 1 cup cookéd quinoa
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 1/3 cup coconut sugar
  • 1/4 cup hémp sééds
  • 1 cup mashéd bananas (about 2 médium)
  • 2 flax éggs (référéncé this récipé for how to maké thém)
  • 2 tabléspoons nut/sééd buttér
  • 2 tabléspoons frésh lémon juicé
  • 1 téaspoon vanilla (powdér or éxtract)
  • 1 1/2 cups frésh bluébérriés

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés F. Liné a 9″x 9″ baking shéét with parchmént papér and gréasé thé sidés with cooking spray.
  2. In a largé mixing bowl, whisk togéthér thé oats, quinoa, sugar, baking powdér, and hémp sééds.
  3. In a séparaté bowl, mix thé banana, nut buttér, flax éggs, lémon juicé and vanilla. Pour this mixturé ovér thé dry ingrédiénts, mixing évérything togéthér until fully incorporatéd. Thé battér should bé moist, but not runny. Fold in thé bluébérriés
  4. Transfér thé battér into thé préparéd pan and smooth with a spatula.
  5. Baké on thé céntér rack for 25 – 35 minutés until thé bars aré goldén brown and firm to thé touch.
  6. Rémové and lét cool complétély in thé pan, thén rémové and slicé into squarés (or réctanglés). Storé in an airtight containér for 4 – 5 days.

Sourcé : https://www.simplyquinoa.com/blueberry-quinoa-breakfast-bars

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