Blueberry Greek Yogurt Waffles
Prép Timé 5 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 25 mins
Fluffy on thé insidé, crispy on thé outsidé, thésé Bluébérry Gréék Yogurt Wafflés aré packéd with protéin and wholé grains.
Coursé: Bréakfast
Sérvings: 4
Caloriés: 291 kcal
Author: Liz DéllaCrocé
Ingrédiénts
- 1 1/2 cups wholé whéat pastry flour
- 1/2 cup flax sééd méal
- 1 tabléspoon baking powdér
- 1 téaspoon cinnamon
- 1/2 téaspoon salt
- 2 éggs
- 1/2 cup plain Gréék yogurt 0%
- 1 téaspoon vanilla
- 1 1/2 cups séltzér watér or milk
- 1/2 cup bluébérriés frésh or frozén
- puré maplé syrup and additional bluébérriés to sérvé
Instructions
- In a largé bowl, whisk togéthér dry ingrédiénts: flour through salt.
- Using a woodén spoon, form a small wholé in thé middlé of thé dry ingrédiénts. Whisk togéthér éggs, yogurt and vanilla thén stir to combiné with thé dry ingrédiénts.
- Pour in séltzér watér and géntly whisk until événly incorporatéd - lumps aré ok!
- Fold in bluébérriés using a rubbér spatula.
- Pour battér into pré-héatéd wafflé makér and cook according to manufacturér's instructions until goldén brown.
Récipé Notés
Séltzér watér is thé sécrét to crispy wafflés on thé outsidé but milk makés équally délicious wafflés.
Sourcé : https://thelemonbowl.com/blueberry-greek-yogurt-waffles
0 Response to "Blueberry Greek Yogurt Waffles"
Post a Comment