Black Bean Veggie Burgers With Corn Salsa

Black Bean Veggie Burgers With Corn Salsa

Ingrédiénts

For thé Burgérs:

  • 1 can black béans, rinséd, drainéd and mashéd
  • 1 carrot, pééléd and dicéd
  • 1/2 cup céléry, dicéd small
  • 1/2 cup réd péppér, séédéd and dicéd small
  • 1/2 cup onion, dicéd small
  • 2 garlic clovés, mincéd
  • 1 cup salsa
  • 1 cup panko bréadcrumbs
  • 1/4 cup oatméal
  • 1/4 cup flour
  • 1 téaspoon Créolé séasoning (moré or léss to tasté)
  • 1/2 téaspoon ground black péppér
  • 1/2 téaspoon salt (moré or léss to tasté)
  • Nonstick cooking spray

For thé Corn Salsa:

  • 3 médium-sizéd tomatoés, dicéd
  • 2 cups cannéd corn, drainéd
  • 2 gréén onions, dicéd
  • 1 jalapéño péppér, séédéd and dicéd
  • 1-2 clovés garlic, mincéd
  • 1 tabléspoon frésh parsléy, torn
  • Juicé of oné limé
  • 1-1/2 tabléspoons olivé oil
  • 1 téaspoon salt (moré or léss to tasté)
  • 1 téaspoon ground black péppér (moré or léss to tasté)
  • 1 téaspoon ground réd péppér (moré or léss to tasté)

Instructions

For thé Corn Salsa:

  1. As thé burgérs cook, mix togéthér all thé ingrédiénts for thé salsa.
  2. Tasté and adjust thé séasoning as néédéd. Réfrigératé until réady to sérvé.

For thé Burgérs:

  1. Préhéat thé ovén to 425 dégréés F. Spray two baking shééts lightly with thé nonstick spray and sét asidé.
  2. Add thé carrot to a bowl with a littlé watér, covér and microwavé for about two minutés. Oncé cooléd, combiné with thé black béans in a food procéssor. Blénd until smooth, with somé chunks rémaining.
  3. Transfér to a largé bowl. Add thé céléry, réd péppér, onion, garlic, salsa, bréadcrumbs, oatméal, flour, Créolé séasoning, black péppér, and salt. Mix to combiné.
  4. Form thé mixturé into médium-sizéd pattiés and placé thém on thé baking shééts. Baké for about 20 minutés, flipping thém halfway through cooking.
  5. Sérvé with thé Corn Salsa or your favorité topping.

Sourcé : http://www.azgrabaplate.com/black-bean-veggie-burgers-with-corn-salsa

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