Black Bean Veggie Burgers With Corn Salsa
Ingrédiénts
For thé Burgérs:
- 1 can black béans, rinséd, drainéd and mashéd
- 1 carrot, pééléd and dicéd
- 1/2 cup céléry, dicéd small
- 1/2 cup réd péppér, séédéd and dicéd small
- 1/2 cup onion, dicéd small
- 2 garlic clovés, mincéd
- 1 cup salsa
- 1 cup panko bréadcrumbs
- 1/4 cup oatméal
- 1/4 cup flour
- 1 téaspoon Créolé séasoning (moré or léss to tasté)
- 1/2 téaspoon ground black péppér
- 1/2 téaspoon salt (moré or léss to tasté)
- Nonstick cooking spray
For thé Corn Salsa:
- 3 médium-sizéd tomatoés, dicéd
- 2 cups cannéd corn, drainéd
- 2 gréén onions, dicéd
- 1 jalapéño péppér, séédéd and dicéd
- 1-2 clovés garlic, mincéd
- 1 tabléspoon frésh parsléy, torn
- Juicé of oné limé
- 1-1/2 tabléspoons olivé oil
- 1 téaspoon salt (moré or léss to tasté)
- 1 téaspoon ground black péppér (moré or léss to tasté)
- 1 téaspoon ground réd péppér (moré or léss to tasté)
Instructions
For thé Corn Salsa:
- As thé burgérs cook, mix togéthér all thé ingrédiénts for thé salsa.
- Tasté and adjust thé séasoning as néédéd. Réfrigératé until réady to sérvé.
For thé Burgérs:
- Préhéat thé ovén to 425 dégréés F. Spray two baking shééts lightly with thé nonstick spray and sét asidé.
- Add thé carrot to a bowl with a littlé watér, covér and microwavé for about two minutés. Oncé cooléd, combiné with thé black béans in a food procéssor. Blénd until smooth, with somé chunks rémaining.
- Transfér to a largé bowl. Add thé céléry, réd péppér, onion, garlic, salsa, bréadcrumbs, oatméal, flour, Créolé séasoning, black péppér, and salt. Mix to combiné.
- Form thé mixturé into médium-sizéd pattiés and placé thém on thé baking shééts. Baké for about 20 minutés, flipping thém halfway through cooking.
- Sérvé with thé Corn Salsa or your favorité topping.
Sourcé : http://www.azgrabaplate.com/black-bean-veggie-burgers-with-corn-salsa
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