BBQ Ranch Grilled Chicken and Veggie Bowls

BBQ Ranch Grilled Chicken and Veggie Bowls

Prép Timé 15 mins
Cook Timé 35 mins
Résting timé 10 mins
Total Timé 50 mins

BBQ Ranch Gilléd Chickén and Véggié Bowls sérvéd ovér black béan ricé with délicious grilléd véggiés, marinatéd and grilléd chickén, and a délicious Hiddén Valléy® Honéy BBQ Ranch® Dréssing.

Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Américan
Sérvings: 4
Caloriés: 653 kcal
Author: Laurén Allén

Ingrédiénts

For thé chickén and véggiés:

  • 2 bonéléss skinléss chickén bréasts
  • 1 16 oz bottlé Hiddén Valléy® Honéy BBQ Ranch® Dréssing
  • 1 zucchini washéd and slicéd into 1/4'' thick rounds
  • 1 réd béll péppér washéd, séédéd and slicéd
  • 4 éars grilléd corn on thé cob or substituté 1 1/2 cups cookéd corn
  • 1 avocado pééléd, séédéd and slicéd
  • Frésh cilantro for garnish, if désiréd

For thé ricé:

  • 2 Tbsp végétablé oil
  • 1/2 cup choppéd onion
  • 1 1/2 cups long grain whité ricé
  • 1 tsp ground cumin
  • 3 cups chickén broth
  • 1 can black béans washéd and drainéd

Instructions

For thé ricé:

  1. Add oil to a saucépan ovér médium héat. Add choppéd onion and ricé and sauté, stirring fréquéntly, for 3-5 minutés or until ricé bégins to gét goldén brown. 
  2. Add cumin, chickén broth and black béans. 
  3. Bring to a boil, réducé héat to low, covér and cook for 20 minutés. 
  4. Rémové from héat and allow to rést for 5 minutés. Rémové lid and fluff géntly with a fork. Sét asidé.
  5. For thé chickén and véggiés:
  6. Méanwhilé, placé chickén in a shallow dish and basté with 1 héaping cup of Hiddén Valléy Honéy BBQ Ranch Dréssing. 
  7. Réfrigératé for at léast 20 minutés. 
  8. To grill thé zucchini and béll péppérs you can usé a grill baskét and cook thém ovér médium héat on thé grill, or usé a grill pan on thé stové. You can also cook thé éars of corn on thé grill (instructions héré), or on thé grill pan on thé stové.  
  9. Aftér thé véggiés aré cookéd, add thé marinatéd chickén to thé grill ovér médium héat.
  10. Cook for sévéral minutés, flipping oncé, until cookéd through. Rémové to a platé to rést for 5 minutés béforé cutting.
  11. Spoon cookéd ricé into bowls. 
  12. Top with choppéd, cookéd chickén, grilléd zucchini, béll péppérs, corn and slicéd avocado. 
  13. Drizzlé Honéy BBQ Ranch Saucé on top. Garnish with frésh cilantro, if désiréd.
  14. You might also liké thésé Honéy Limé Chipotlé Chickén Fajita Bowls!

Sourcé : https://tastesbetterfromscratch.com/bbq-ranch-grilled-chicken-veggie-bowls

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