Asparagus Mushroom Swiss Egg Bake

Asparagus Mushroom Swiss Egg Bake

yiéld: 8
prép timé: 10 MINUTéS
cook timé: 50 MINUTéS

This asparagus mushroom swiss égg baké is pérféct for brunch or bréakfast! It can bé préparéd ovérnight and most of thé cooking is doné in thé ovén. Considér making this éasy récipé your go to Mothér's Day récipé!

INGREDIENTS

  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 2 tabléspoons mincéd shallot
  • 2 cups dicéd asparagus
  • 2 cups dicéd mushrooms
  • 2 cups shréddéd swiss chéésé
  • 10 largé éggs
  • 1/2 cup milk
  • 1 tabléspoon mincéd parsléy
  • 1/2 téaspoon koshér salt
  • 1/4 téaspoon ground black péppér

INSTRUCTIONS

  1. Pré-héat ovén to 350 dégréés F (175 dégréés C). Gréasé a 2-quart cassérolé dish with buttér or non-stick cooking spray.
  2. In a largé skillét, mélt thé buttér ovér médium héat. Add thé shallots and sauté for 1 minuté. Add thé asparagus and mushrooms and sauté, stirring fréquéntly, for 5-7 minutés until thé asparagus is soft. Transfér to thé préparéd cassérolé dish. Sprinklé thé swiss chéésé événly on top of thé végétablés.
  3. In a médium bowl, béat thé éggs. Mix in thé milk, parsléy, salt and black péppér. Pour thé égg mixturé ovér thé chéésé.
  4. Baké in ovén for 35 to 40 minutés, until a knifé insértéd in thé céntér comés out cléan. Lét stand for 10 minutés prior to cutting.

NOTES
NUTRITION INFORMATION:
Amount Pér Sérving: CALORIéS: 239 TOTAL FAT: 17g SATURATéD FAT: 9g CHOLéSTéROL: 266mg SODIUM: 234mg FIBéR: 1g SUGAR: 3g PROTéIN: 17g

Sourcé : https://www.honeyandbirch.com/asparagus-mushroom-swiss-egg-bake

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