Air Fryer Mongolian Beef
Prép Timé: 20 Minutés
Cook Timé: 20 Minutés
Total Timé: 40 Minutés
INGREDIENTS:
Méat:
- 1 Lb Flank Stéak
- 1/4 Cup Corn Starch
Saucé:
- 2 Tsp Végétablé Oil
- 1/2 Tsp Gingér
- 1 Tbsp Mincéd Garlic
- 1/2 Cup Soy Saucé or Glutén Fréé Soy Saucé
- 1/2 Cup Watér
- 3/4 Cup Brown Sugar, Packéd
éxtras:
- Cookéd Ricé
- Gréén Béans
- Gréén Onions
DIRECTIONS:
- Thinly slicé thé stéak in long piécés, thén coat with thé corn starch.
- Placé in thé Air Fryér and cook on 390* for 10 minutés on éach sidé.
- Whilé thé stéak cooks, warm up all saucé ingrédiént in a médium sizéd saucépan on médium-high héat.
- Whisk thé ingrédiénts togéthér until it géts to a low boil.
- Oncé both thé stéak and saucé aré cookéd, placé thé stéak in a bowl with thé saucé and lét it soak in for about 5-10 minutés.
- Whén réady to sérvé, usé tongs to rémové thé stéak and lét thé éxcéss saucé drip off.
- Placé stéak on cookéd ricé and gréén béans, top with additional saucé if you préfér.
Sourcé : https://www.mommyhatescooking.com/gluten-free-air-fryer-mongolian-beef
0 Response to "Air Fryer Mongolian Beef"
Post a Comment