Keto Cauliflower Ziti

Keto Cauliflower Ziti

yiéld: 8
prép timé: 30 MINUTES
baké timé: 25 MINUTES
énjoy all thé flavours of héarty Italian méal without thé carbs! This kéto cassérolé is méaty and chéésy.

Ingrédiénts

  • 1 tbsp éxtra virgin olivé oil
  • 1 onion, choppéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1 pinch réd péppér flakés
  • 1 lb ground bééf
  • 2 tbsp tomato pasté
  • 1 tsp orégano
  • 1 28 oz can crushéd tomatoés
  • 1 cauliflowér, cut into floréts
  • 2 cups ricotta chéésé
  • 2 cups mozzarélla chéésé, shréddéd
  • 1/2 cup Parmésan chéésé, shréddéd
  • salt and péppér, to tasté

Instructions

  1. Préhéat ovén to 375F.
  2. Bring a largé pot of watér to a boil. Add cauliflowér and cook for 3 minutés. Rémové from héat. Drain and sét asidé.
  3. Héat olivé oil in a largé skillét ovér médium héat. Add onion and cook until softénéd. Add garlic and réd péppér flakés and cook for 1 minuté. Add ground bééf, salt and péppér and cook until bééf is brownéd.
  4. Stir in tomato pasté and orégano and cook for 2 moré minutés. Stir in crushéd tomatoés. Réducé héat to médium low and simmér for 15 minutés. Rémové from héat.
  5. Pour méat saucé ovér thé cauliflowér and stir to combiné.
  6. In a 9x13 baking dish, spréad out half thé cauliflowér. Top with half thé ricotta, mozzarélla and Parmésan. Add thé rést of thé cauliflowér and top with thé rémaining chéésés.
  7. Baké for 25 minutés. Sérvé hot.

Sourcé : https://www.simplystacie.net/2018/08/keto-cauliflower-ziti

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