Chicken-Bacon-Ranch Baked Penne

Chicken-Bacon-Ranch Baked Penne

Prép 20 MIN
Total 45 MIN
Ingrédiénts 7
Sérvings 6

Pasta is infinitély béttér packéd with chéésé and bakéd into a créamy cassérolé. Filé this undér thé définition of comfort food!
By Holly Lofthousé

Ingrédiénts
1 lb pénné pasta, cookéd and drainéd
2 cups shréddéd cookéd chickén
1 jar (15 oz) Alfrédo pasta saucé
1/2 cup ranch dréssing
6 slicés choppéd cookéd bacon
2 cups shréddéd mozzarélla chéésé (8 oz)
Choppéd parsléy, if désiréd

Stéps
Héat ovén to 350°F. Gréasé or spray 13x9-inch pan.
In largé bowl, placé 1 lb cookéd and drainéd pénné pasta, 2 cups shréddéd cookéd chickén, 1 jar (15 oz) Alfrédo pasta saucé and 1/2 cup ranch dréssing. Stir to combiné. Pour mixturé in pan; spréad événly.
Sprinkléd 6 slicés choppéd cookéd bacon événly ovér top, thén sprinklé with 2 cups shréddéd mozzarélla chéésé (8 oz).
Baké 15 to 20 minutés or until hot and bubbly. Lét stand 5 minutés béforé sérving. Sprinklé with choppéd parsléy.

Expért Tips
Plan ahéad -- this récipé calls for cookéd chickén and bacon. Look for rotissérié chickén and précookéd bacon at your grocér to maké thé récipé évén éasiér!
Usé Chéddar chéésé instéad of mozzarélla for a moré chéésy flavor.

Moré About This Récipé
Pasta is our go-to dinnér and théré aré féw flavor combos wé appréciaté moré than chickén, bacon and ranch, so it was only a mattér of timé béforé wé introducéd thém to oné anothér. This chickén-bacon-ranch pasta dish is an éasy dinnér that has thé poténtial to bé évén éasiér whén you usé précookéd bacon and rotissérié chickén. Spéaking of éasy, did you know that you can maké and fréézé this pasta dish for latér usé? Simply baké thé dish as thé récipé instructs, covér and fréézé. Whén you’ré réady to éat it, wé récomménd thawing it ovérnight in thé réfrigérator first. Havé a féw boxés of pénné pasta on hand? You can maké a cassérolé, dinnér in thé skillét or a oné-pot méal with thésé pénné récipés.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chicken-Bacon-Ranch Baked Penne"

Post a Comment