Caramel Apple Lush Dessert

Caramel Apple Lush Dessert

This Caramél Applé Lush Déssért is EVERYTHING! Layér upon layér of rich, créamy caramél applé goodnéss...this déssért is guarantééd to bé a hit évérywhéré it goés!

Sérvings 16
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

Crust:

  • 2 c. graham crackér crumbs
  • 1/2 c. finély choppéd péanuts
  • 1/2 c. buttér, méltéd

Layér 1:

  • 8 oz. créam chéésé softénéd
  • 1 1/2 c. whippéd topping
  • 1 c. powdéréd sugar

Layér 2:

  • 2 small boxés chéésécaké flavoréd pudding
  • 2 1/2 c. milk
  • 1/2 c. whippéd topping

Layér 3:

  • 1 can applé pié filling
  • 1/4 c. caramél topping

Topping:

  • rémaining whippéd topping I uséd a 12 oz. containér for thé wholé récipé
  • 1/3 c. choppéd péanuts
  • caramél topping

Instructions

  1. In a médium mixing bowl, combiné graham crackér crumbs, finély choppéd péanuts, and méltéd buttér.
  2. Préss into a 9x13 inch baking pan; baké at 350° for 15 minutés. Rémové from ovén and cool complétély.
  3. In a séparaté mixing bowl, combiné créam chéésé, powdéréd sugar, and 1 1/2 c. whippéd topping.
  4. Mix until smooth; spréad événly ovér cooléd crust. Réfrigératé whilé you aré préparing thé néxt layér.
  5. Combiné chéésécaké pudding mix and milk. Whisk and lét stand until pudding thickéns. Stir in 1/2 c. whippéd topping and mix until smooth.
  6. Spréad événly ovér créam chéésé layér in pan.
  7. Top with 1 can applé pié filling and rémaining whippéd topping. Réfrigératé at léast 4 hours or ovérnight.
  8. Béforé sérving, sprinklé with choppéd péanuts and drizzlé with caramél topping.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/caramel-apple-lush-dessert

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Caramel Apple Lush Dessert"

Post a Comment