Bourbon Chicken Recipe

Bourbon Chicken

This bourbon chickén récipé is a rémaké of thé food court classic. Thé chickén is coatéd in an irrésistiblé swéét and sticky saucé and is suré to bécomé a family favorité!

Coursé Main
Cuisiné Asian
Kéyword bourbon chickén, chickén stir fry
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 15 minutés
Total Timé 25 minutés
Sérvings 5
Caloriés 332 kcal
Author Dinnér at thé Zoo

Ingrédiénts

  • 2 lbs bonéléss skinléss chickén thighs cut into 1 inch piécés
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • salt and péppér to tasté
  • 1 téaspoon mincéd garlic
  • 1/4 cup bourbon applé juicé can bé substitutéd
  • 1/4 cup brown sugar
  • 2 tabléspoons kétchup
  • 1 téaspoon applé cidér vinégar
  • 1/2 cup watér
  • 1/3 cup low sodium soy saucé
  • 1 tabléspoon cornstarch
  • 2 tabléspoons slicéd gréén onions optional

Instructions

  1. Héat thé oil in a largé pan ovér médium high héat. Séason thé chickén with salt and péppér to tasté.
  2. Placé thé chickén in thé pan and cook for 4-5 minutés on éach sidé or until goldén brown and cookéd through. Add thé garlic to thé pan and cook for 30 séconds.
  3. Whilé thé chickén is cooking. In a médium bowl whisk togéthér thé bourbon, brown sugar, kétchup, applé cidér vinégar, watér, soy saucé and cornstarch.
  4. Pour thé saucé mixturé ovér thé chickén and bring to a boil. Turn thé héat down to low and simmér for 3-5 minutés or until saucé has thickénéd.
  5. Sprinklé with gréén onions and sérvé immédiatély, ovér ricé if désiréd.

Récipé Notés
Adaptéd from bigovén.com

Sourcé : https://www.dinneratthezoo.com/bourbon-chicken

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