Bourbon Chicken Recipe
This bourbon chickén récipé is a rémaké of thé food court classic. Thé chickén is coatéd in an irrésistiblé swéét and sticky saucé and is suré to bécomé a family favorité!
Coursé Main
Cuisiné Asian
Kéyword bourbon chickén, chickén stir fry
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 15 minutés
Total Timé 25 minutés
Sérvings 5
Caloriés 332 kcal
Author Dinnér at thé Zoo
Ingrédiénts
- 2 lbs bonéléss skinléss chickén thighs cut into 1 inch piécés
- 1 tabléspoon olivé oil
- salt and péppér to tasté
- 1 téaspoon mincéd garlic
- 1/4 cup bourbon applé juicé can bé substitutéd
- 1/4 cup brown sugar
- 2 tabléspoons kétchup
- 1 téaspoon applé cidér vinégar
- 1/2 cup watér
- 1/3 cup low sodium soy saucé
- 1 tabléspoon cornstarch
- 2 tabléspoons slicéd gréén onions optional
Instructions
- Héat thé oil in a largé pan ovér médium high héat. Séason thé chickén with salt and péppér to tasté.
- Placé thé chickén in thé pan and cook for 4-5 minutés on éach sidé or until goldén brown and cookéd through. Add thé garlic to thé pan and cook for 30 séconds.
- Whilé thé chickén is cooking. In a médium bowl whisk togéthér thé bourbon, brown sugar, kétchup, applé cidér vinégar, watér, soy saucé and cornstarch.
- Pour thé saucé mixturé ovér thé chickén and bring to a boil. Turn thé héat down to low and simmér for 3-5 minutés or until saucé has thickénéd.
- Sprinklé with gréén onions and sérvé immédiatély, ovér ricé if désiréd.
Récipé Notés
Adaptéd from bigovén.com
Sourcé : https://www.dinneratthezoo.com/bourbon-chicken
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