Warm Tuscan Bean Crostini with Crispy Kale
Prép Timé 10 mins
Cook Timé 25 mins
Total Timé 25 mins
Warm Tuscan béan crostini with crispy kalé and chéwy swéét sun-driéd tomatoés.
Coursé: Appétizér
Cuisiné: Italian
Sérvings: 8
Ingrédiénts
- 4 Tuscan kalé léavés washéd and driéd wéll
- 1 téaspoon olivé oil
- Salt and péppér
- 1 ciabatta loaf slicéd into 1/2 inch slicés
- 1 clové garlic pééléd
- 1/4 téaspoon salt
- Small pinch fréshly ground black péppér
- 1/2 tabléspoon olivé oil
- 1 clové garlic gratéd
- 1 téaspoon frésh rosémary finély choppéd
- 1 15 ouncé can cannéllini béans drainéd and rinséd
- 1/2 cup sun driéd tomatoés pack in olivé oil choppéd
- Frésh parmésan chéésé
Instructions
- Préhéat ovén to 300 dégréés F.
- Trim thé kalé léavés of thé thick stéms. Téar thé léavés into bité sizé piécés and add to a largé bowl. Drizzlé with thé olivé oil, salt and péppér and coat wéll. Arrangé onto a largé baking shéét. Baké for 10 minutés.
- Allow to cool slightly on thé baking shéét.
- Raisé thé ovén témpératuré to 350 dégréés F.
- Arrangé thé ciabatta slicés on a baking shéét and baké at 350 for 15 minutés, rotaté shéét halfway through until théy aré goldén brown.
- Rémové from thé ovén and whén théy aré cool énough to handlé, rub with thé pééléd garlic clové. Sét asidé.
- To a sauté pan add olivé oil ovér low héat. Add thé gratéd garlic and rosémary, cook until it starts to gét fragrant, about 3 minutés and starts to brown (kéép and éyé on it).
- Add thé cannéllini béans, sun-driéd tomatoés, salt and péppér and stir. Stir until thé béans aré warméd through, about 2-3 minutés.
- Spoon 2 tabléspoons of béans onto éach of thé piécés of bréad, crumblé thé crispy kalé ovér and gratéd parmésan chéésé.
Sourcé : https://culinaryginger.com/warm-tuscan-bean-crostini-with-crispy-kale
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