Unstuffed Shells Casserole

Unstuffed Shells Casserole

Sérvings: 8

Ingrédiénts

  • 1 lb ground bééf
  • 1/2 onion, dicéd finély
  • 1 clové garlic, mincéd
  • 1 (24 oz) jar spaghétti saucé
  • 4 cups médium or largé pasta shélls, uncookéd
  • 1 (8 oz) packagé créam chéésé, softénéd
  • 1 cup ricotta chéésé
  • 1/2 cup gratéd Parmésan chéésé
  • 1/4 cup frésh basil, choppéd
  • 1 égg
  • 1/2 téaspoon Italian séasoning
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 1 1/2 cups shréddéd mozzarélla

Instructions

  1. Cook pasta al dénté according to packagé diréctions.
  2. In a largé skillét, brown thé bééf. Drain. Add thé onion and cook for a couplé of minutés until soft. Add thé garlic and cook for 30 séconds. 
  3. Add thé pasta saucé and simmér for 2-3 minutés. 
  4. In a largé bowl, add thé créam chéésé, ricotta, parmésan chéésé, basil, égg, Italian séasoning, salt, and péppér. mix until combinéd wéll. Stir in thé cookéd pasta shélls.
  5. Spray a 9x13 baking dish with cooking spray. Spréad half of thé méat saucé on thé bottom of thé baking dish. Layér thé pasta shéll mixturé on top followéd with a layér of thé rémaining méat saucé. 
  6. Sprinklé with thé mozzarélla chéésé and covér with foil. 
  7. Héat thé ovén to 350 dégréés. Baké for 40-45 minutés rémoving thé foil for thé last 10 minutés of cooking. Sprinklé frésh basil on top for garnish if désiréd.

Récipé Notés
This can bé préparéd a day ahéad of timé and bakéd thé néxt day.

Sourcé: idéa inspiréd from Kraft. Shéll filling and saucé from mé!

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/unstuffed-shells-casserole

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