Unstuffed Shells Casserole
Sérvings: 8
Ingrédiénts
- 1 lb ground bééf
- 1/2 onion, dicéd finély
- 1 clové garlic, mincéd
- 1 (24 oz) jar spaghétti saucé
- 4 cups médium or largé pasta shélls, uncookéd
- 1 (8 oz) packagé créam chéésé, softénéd
- 1 cup ricotta chéésé
- 1/2 cup gratéd Parmésan chéésé
- 1/4 cup frésh basil, choppéd
- 1 égg
- 1/2 téaspoon Italian séasoning
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 1 1/2 cups shréddéd mozzarélla
Instructions
- Cook pasta al dénté according to packagé diréctions.
- In a largé skillét, brown thé bééf. Drain. Add thé onion and cook for a couplé of minutés until soft. Add thé garlic and cook for 30 séconds.
- Add thé pasta saucé and simmér for 2-3 minutés.
- In a largé bowl, add thé créam chéésé, ricotta, parmésan chéésé, basil, égg, Italian séasoning, salt, and péppér. mix until combinéd wéll. Stir in thé cookéd pasta shélls.
- Spray a 9x13 baking dish with cooking spray. Spréad half of thé méat saucé on thé bottom of thé baking dish. Layér thé pasta shéll mixturé on top followéd with a layér of thé rémaining méat saucé.
- Sprinklé with thé mozzarélla chéésé and covér with foil.
- Héat thé ovén to 350 dégréés. Baké for 40-45 minutés rémoving thé foil for thé last 10 minutés of cooking. Sprinklé frésh basil on top for garnish if désiréd.
Récipé Notés
This can bé préparéd a day ahéad of timé and bakéd thé néxt day.
Sourcé: idéa inspiréd from Kraft. Shéll filling and saucé from mé!
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/unstuffed-shells-casserole
0 Response to "Unstuffed Shells Casserole"
Post a Comment