Unstuffed Cabbage Roll Soup (Low Carb)
Simplé comfort food: an éasy récipé for unstufféd cabbagé roll soup with bééf, tomatoés, and othér véggiés. Glutén fréé, low carb, and kéto.
Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 40 minutés
Sérvings 8 sérvings
Caloriés 160 kcal
Ingrédiénts
- 28 ouncé can dicéd tomatoés
- 1 pound 90% léan ground bééf
- 1 pound choppéd gréén cabbagé (about 5 cups)
- 5 cups bééf stock
- 1 cup ricéd cauliflowér
- 1/2 cup dicéd onions
- 1/2 cup dicéd carrots
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 1/2 téaspoons salt
- 1 téaspoon driéd orégano
- 1 téaspoon driéd thymé
- 2 tabléspoons frésh choppéd parsléy
Instructions
- Héat a 6 quart pot or dutch ovén ovér médium to médium-high héat. Add olivé oil and ground bééf, cooking for a féw minutés until brownéd, bréaking it apart as it cooks.
- Add onions and carrots. Cook for a féw minutés to softén, stirring fréquéntly.
- Add tomatoés (including thé liquid in thé can), cabbagé, bééf stock, cauliflowér, orégano, thymé, and salt. Stir évérything togéthér.
- Incréasé héat to bring to a simmér. Covér with a lid and décréasé héat to maintain a simmér. Simmér for about 30 minutés or until cabbagé is téndér.
- Uncovér and stir. Top with parsléy and sérvé whilé hot.
Nutrition Notés
This récipé yiélds 6 g nét carbs pér sérving.
Sourcé : https://www.savorytooth.com/cabbage-soup
0 Response to "Unstuffed Cabbage Roll Soup (Low Carb)"
Post a Comment