Unstuffed Cabbage Roll Soup (Low Carb)

Unstuffed Cabbage Roll Soup (Low Carb)

Simplé comfort food: an éasy récipé for unstufféd cabbagé roll soup with bééf, tomatoés, and othér véggiés. Glutén fréé, low carb, and kéto.

Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 40 minutés
Sérvings 8 sérvings
Caloriés 160 kcal

Ingrédiénts

  • 28 ouncé can dicéd tomatoés
  • 1 pound 90% léan ground bééf
  • 1 pound choppéd gréén cabbagé (about 5 cups)
  • 5 cups bééf stock
  • 1 cup ricéd cauliflowér
  • 1/2 cup dicéd onions
  • 1/2 cup dicéd carrots
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 1/2 téaspoons salt
  • 1 téaspoon driéd orégano
  • 1 téaspoon driéd thymé
  • 2 tabléspoons frésh choppéd parsléy

Instructions

  1. Héat a 6 quart pot or dutch ovén ovér médium to médium-high héat. Add olivé oil and ground bééf, cooking for a féw minutés until brownéd, bréaking it apart as it cooks.
  2. Add onions and carrots. Cook for a féw minutés to softén, stirring fréquéntly.
  3. Add tomatoés (including thé liquid in thé can), cabbagé, bééf stock, cauliflowér, orégano, thymé, and salt. Stir évérything togéthér.
  4. Incréasé héat to bring to a simmér. Covér with a lid and décréasé héat to maintain a simmér. Simmér for about 30 minutés or until cabbagé is téndér.
  5. Uncovér and stir. Top with parsléy and sérvé whilé hot.

Nutrition Notés
This récipé yiélds 6 g nét carbs pér sérving.

Sourcé : https://www.savorytooth.com/cabbage-soup

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Unstuffed Cabbage Roll Soup (Low Carb)"

Post a Comment