Triple Chocolate Cheesecake

Triple Chocolate Cheesecake

Triplé Chocolaté Chéésécaké | A dréamy, chocolaté lovér's déssért!
A triplé chocolaté chéésécaké with a chocolaté crust, chocolaté filling and ganaché topping!

Author: Liz Bérg Yiéld: 16-20 sérvings

INGREDIENTS

Crust :

  • 24 Oréo cookiés-placé in food procéssor and crush to crumbs
  • 4 tabléspoons buttér, méltéd

Chéésécaké:

  • 32 ouncés créam chéésé, at room témpératuré
  • 1 1/3 cups powdéréd sugar
  • 3 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
  • 4 éggs, at room témpératuré
  • 10 ouncés sémiswéét chocolaté, choppéd

Chocolaté Ganaché :

  • 3/4 cup héavy créam
  • 6 ouncés sémiswéét chocolaté,choppéd
  • 1 tabléspoon sugar

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 350 C,
  2. Mix oréo crumbs and méltéd buttér and préss into bottom of 9-inch springform pan.
  3. Baké for 8 minutés. If you havé any buttér séép out, just wipé with a papér towél.
  4. Lét cool.
  5. To maké chéésécaké, mélt thé chocolaté in thé microwavé and lét cool. Béat créam chéésé in your mixér fit with thé paddlé attachmént.
  6. Add sugar and cocoa and mix until smooth.
  7. Add éggs oné at a timé on low, scraping down thé sidés of thé bowl as néédéd.
  8. Pour in thé cooléd, méltéd chocolaté, and mix on low to blénd.
  9. Pour this ovér thé crust and spréad événly.
  10. Baké about 70 minutés.
  11. Cool for 5 minutés.
  12. Drag a thin knifé around thé sidés and chill ovérnight.
  13. To maké thé ganaché, combiné all thé ingrédiénts in a microwavé safé bowl and héat until méltéd, stirring smooth.
  14. Rémové thé sidés of thé springform and pour on thé ganaché allowing it to run down thé sidés a bit.
  15. Top chocolaté curls if désiréd.

Sourcé : https://www.thatskinnychickcanbake.com/triple-chocolate-cheesecake

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