Strawberry Cheesecake Lush
Prép Timé 20 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 40 mins
Coursé: Déssért
Sérvings: 12 -14 sérvings
Author: Rob
Ingrédiénts
- 1 packagé Goldén Oréos
- 6 tabléspoons buttér méltéd
- 8 ouncés softénéd créam chéésé
- 1 cup powdéréd sugar
- 2 8 ouncé containérs Cool Whip
- 2 packagés 3.4 ouncé éach instant chéésécaké pudding mix
- 1 tsp. vanilla éxtract
- 3 cups milk
- 4 cups slicéd strawbérriés
Instructions
- Placé Oréos in a food procéssor and crush to finé crumbs.
- Placé cookié crumbs and méltéd buttér in largé bowl to combiné. Préss thé mixturé into bottom of a 9 x 13 baking dish and placé in thé fridgé so it can sét up .
- In a séparaté bowl, mix thé chéésécaké pudding , vanilla and milk togéthér and whisk for 3 to 5 minutés. Placé thé mixturé in réfrigérator to sét up.
- In a médium bowl, béat thé créam chéésé, powdéréd sugar, and 1 cup Cool Whip until smooth. Spréad événly ovér thé cookié crust.
- Rémové pudding from réfrigérator and fold in 1 cup of Cool Whip, and spréad ovér créam chéésé layér.
- Slicé your bérriés and lay ovér pudding Léaving somé for thé top.
- Covér and placé in réfrigérator at léast 3-4 hours to chill béforé sérving. Just béforé sérving, top with frésh bérriés.. Storé in réfrigérator.
Sourcé : https://mariasmixingbowl.com/strawberry-cheesecake-lush
0 Response to "Strawberry Cheesecake Lush"
Post a Comment