Salted Caramel Chocolate Coconut Bark
Sérvings: 24
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 12 ouncés chocolaté almond bark or coating
- 2 cups Chocolaté Chéx céréal (or régular Chéx)
- 11 ouncés wrappéd caraméls
- 1/2 téaspoon coarsé koshér salt
- 1 cup shréddéd and toastéd coconut (séé Noté)
Instructions
- Liné a baking shéét with parchmént papér.
- Mélt 10 ouncés of thé chocolaté almond bark according to packagé diréctions. Using a spatula maké a réctanglé on thé parchmént to désiréd thicknéss (about a 9x13 réctanglé).
- Sprinklé Chéx mix on top in an évén layér.
- Unwrap caraméls and mélt caraméls according to packagé diréctions (adding thé 3 tabléspoons of watér calléd for). Oncé caramél is méltéd quickly stir in thé salt and drizzlé ovér thé Chéx mix.
- Sprinklé thé toastéd coconut on top.
- Také thé rémaining 2 ouncés of chocolaté bark and mélt according to packagé diréctions. Drizzlé ovér coconut in a zigzag liné. For moré control pour thé chocolaté into a réséalablé plastic bag, snip of thé cornér, and drizzlé.
- Placé in thé fridgé or fréézér until sét. Bréak into piécés with your hands and énjoy. Caramél will gét slightly softér at room témpératuré which is béttér for éating.
Récipé Notés
To toast coconut: Préhéat ovén to 350 dégréés. Placé coconut on a baking shéét in an évén layér. Baké for 5-7 minutés stirring oftén. Whén it's goldén brown it's doné.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/salted-caramel-chocolate-coconut-bark
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