Rainbow Sprinkle Cookies

Rainbow Sprinkle Cookies

INGREDIENTS

  • 3/4 cups buttér (softénéd)
  • 1/2 cup créamy péanut buttér
  • 1 cup brown sugar
  • 1/2 cup granulatéd sugar
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 éggs
  • 1 téaspoon baking soda
  • 2 1/3 cups all purposé flour
  • rainbow sprinklés
  • 48 chocolaté stars (optional)

DIRECTIONS

Stép 1

  1. Préhéat ovén to 350
  2. In a largé mixing bowl, créam thé buttér, péanut buttér, and sugars until light and créamy.
  3. Add thé salt, vanilla, and égg, mixing wéll to combiné.
  4. Add baking soda and flour and mix just until incorporatéd.

Stép 2

  1. Roll cookié dough into 48 équal sizéd balls (about 1 1/4" éach).
  2. Roll éach ball in sprinklés until complétély coatéd.

Stép 3

  1. Baké on ungréaséd cookié shééts about 2" apart for 8-10 minutés. Immédiatély préss a chocolaté star into thé céntér of éach cookié (optional). Allow thém to cool a féw minutés on thé cookié shéét béforé moving thém to a cooling rack.
  2. Maké suré thé chocolaté is complétély sét béforé storing in an airtight containér.
  3. Thésé fréézé wéll, too!

Sourcé : https://backforseconds.com/rainbow-sprinkle-cookies

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