Rainbow Sprinkle Cookies
INGREDIENTS
- 3/4 cups buttér (softénéd)
- 1/2 cup créamy péanut buttér
- 1 cup brown sugar
- 1/2 cup granulatéd sugar
- 1/2 téaspoon salt
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1 éggs
- 1 téaspoon baking soda
- 2 1/3 cups all purposé flour
- rainbow sprinklés
- 48 chocolaté stars (optional)
DIRECTIONS
Stép 1
- Préhéat ovén to 350
- In a largé mixing bowl, créam thé buttér, péanut buttér, and sugars until light and créamy.
- Add thé salt, vanilla, and égg, mixing wéll to combiné.
- Add baking soda and flour and mix just until incorporatéd.
Stép 2
- Roll cookié dough into 48 équal sizéd balls (about 1 1/4" éach).
- Roll éach ball in sprinklés until complétély coatéd.
Stép 3
- Baké on ungréaséd cookié shééts about 2" apart for 8-10 minutés. Immédiatély préss a chocolaté star into thé céntér of éach cookié (optional). Allow thém to cool a féw minutés on thé cookié shéét béforé moving thém to a cooling rack.
- Maké suré thé chocolaté is complétély sét béforé storing in an airtight containér.
- Thésé fréézé wéll, too!
Sourcé : https://backforseconds.com/rainbow-sprinkle-cookies
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