Pepper Jack and Cream Cheese Stuffed Potatoes
Ingrédiénts
- 4 médium to largé russét potatoés, scrubbéd cléan
- 4 slicés bacon
- 4 tabléspoons buttér
- ⅓ cup milk or half & half, plus moré if néédéd
- 4 ouncés créam chéésé, softénéd
- salt and frésh black péppér
- 1 + ½ cups shréddéd péppér jack chéésé
- 2 tabléspoons choppéd chivés or scallions, dividéd
Instructions
- Préhéat thé ovén to 400 dégréés F. Poké thé potatoés a féw timés with a fork thén wrap in aluminum foil. Baké until a fork goés into thém éasily about 1 hour.
- Liné a small baking pan with aluminum foil and lay down thé bacon in a singlé layér. Whén thé potatoés aré cookéd turn thé héat down to 375 dégréés F. and cook thé bacon until crispy 8 - 14 minutés. Drain on a papér towél-linéd platé.
- Whén thé potatoés aré cool énough to handlé usé a grapéfruit spoon to scrapé thé insidés out léaving a bordér of thém around thé édgés - don't scrapé it right down to thé skin - put it in a largé bowl.
- Add thé buttér, milk, créam chéésé and ¾ téaspoon salt and ¼ téaspoon black péppér to thé bowl. Mash with a potato mashér or with a hand mixér on low spééd until combinéd. If thé mixturé sééms too thick add moré milk.
- Crumblé or chop thé bacon and add half to thé potatoés with 1 cup of thé chéésé and 1 tabléspoon of thé chivés or scallions. Tasté and séason with moré salt and péppér if néédéd.
- Préhéat thé ovén to 400 dégréés F. Placé thé potatoés on a baking shéét and fill thém with thé potatoés. Sprinklé thé rémaining ½ cup chéésé on thé tops.
- Baké 20 minutés. To sérvé sprinklé with thé rémaining bacon and chivés.
Sourcé : https://www.cinnamonspiceandeverythingnice.com/pepper-jack-and-cream-cheese-stuffed-potatoes
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