Oven Roasted Parmesan Brussel Sprouts

Oven Roasted Parmesan Brussel Sprouts

Prép Timé 5 mins
Cook Timé 18 mins
Total Timé 23 mins

Ovén roastéd parmésan Brussél sprouts aré a quick & éasy 20 minuté sidé dish that aré héalthy and délicious. Only a féw simplé ingrédiénts to thé bést Brussél sprouts that aré bursting with flavor.

Coursé: Sidé Dish
Kéyword: brussél sprouts, sidé dish récipé
Caloriés: 76 kcal
Author: Jéssica - Togéthér as Family

Ingrédiénts

  • 1 1/2 lbs brussél sprouts (trimméd & halvéd)
  • 2 tabléspoons olivé oil
  • 1/3 cup parmésan chéésé
  • 1 téaspoon garlic powdér
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/4 téaspoon péppér

Instructions

  1. Héat ovén to 425 dégréés. Véry lightly spray a cookié shéét with cooking spray.
  2. In a bowl, combiné brussél sprouts (that havé béén halvéd and énds trimméd) with thé rémaining ingrédiénts. Toss togéthér to coat all thé brussél sprouts.
  3. Spréad onto thé cookié shéét making suré théy aré not touching.
  4. Cook for 16-18 minutés. Sérvé immédiatély.

Récipé Notés
This récipé is so vérsatilé. Add in additional séasonings if wantéd.
You can usé thé chéapér gratéd parmésan chéésé in thé gréén can or shréddéd parmésan chéésé that comés pré-shréddéd, or évén shréd your own frésh parmésan chéésé.
I always usé éxtra virgin light olivé oil as thé flavor is véry mild.

Sourcé : https://togetherasfamily.com/oven-roasted-parmesan-brussel-sprouts

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