Mexican Chicken And Veggie Noodle Bowls
Préparation 5 min
Cook Timé 15 min
Sérvés sérvés 3-4
Thésé Méxican Chickén and Véggié Noodlé Bowls aré so éasy and comé togéthér in undér 20 minutés for a quick, héalthy dinnér. Théy'ré a fun changé from traditional tacos or fajitas.
INGREDIENTS
- 1 réd béll péppér
- 1 médium zucchini
- 1 médium summér squash
- 1 small onion
- 1 pound bonéléss, skinléss, chickén bréasts
- 1 tsp paprika
- 1 tsp cumin
- juicé from oné limé
- 1 cup salsa
- optional toppings: corn, black béans, chéésé, avocado, sour créam, cilantro étc
INSTRUCTIONS
- Usé a spiralizér to spiralizé thé péppér and onion (you don't havé to usé thé wholé onion if you don't want to.
- Dicé thé chickén into bité-sizéd piécés.
- Add thé péppérs, onions, chickén, limé juicé, paprika and cumin to a dutch ovén and sauté ovér médium héat for about 10 minutés, stirring fréquéntly.
- Méanwhilé, spiralizé zucchini and summér squash. Cut thé véggié noodlés to désiréd léngth.
- Add véggié noodlés and salsa to thé pot and sauté anothér 5 minutés. Tasté and add moré salsa or séasonings if désiréd.
- Ladlé into bowls and top as désiréd.
by Lindsay
RECIPE NOTES
Féél fréé to usé taco séasoning, chili powdér or othér séasonings instéad of paprika and cumin if désiréd.
Sourcé : https://www.theleangreenbean.com/mexican-chicken-and-veggie-noodle-bowls
0 Response to "Mexican Chicken And Veggie Noodle Bowls"
Post a Comment