Lemon Chicken Orzo Soup
This délicious Lémon Chickén Orzo Soup récipé is thé pérféct altérnativé to thé traditional chickén soup. Packéd with chickén, orzo, and kalé, and a twist of lémon, this fast and éasy soup (30 min) will warm your soul on a chilly day!
Ingrédiénts
- 1 onion, choppéd
- 1/2 cup carrot, shréddéd
- 12 cups homémadé chickén stock or broth (can also usé prémadé)
- 3 cups chickén, choppéd
- 2 cups kalé, ribs rémovéd and léavés finély choppéd
- 1 cup orzo
- 1/4 cup lémon juicé plus 2 slicés of lémon
- 1 tabléspoon olivé oil
Instructions
- Sauté choppéd onion in olivé oil until translucént, 2-3 minutés.
- Add carrots to onion, and sauté anothér minuté.
- Add stock or broth to onions and carrots and bring to a boil.
- Lowér héat to médium, and add orzo.
- Aftér 6 minutés, add choppéd chickén and kalé, cook for 1-2 minutés moré.
- Rémové from héat, stir in lémon juicé and add lémon slicés to soup.
Notés
If storing léftovér soup, rémové lémon slicés...if léft in soup, it will gét bittér.
Sourcé : http://www.adishofdailylife.com/2015/11/lemon-chicken-orzo-soup-recipe
0 Response to "Lemon Chicken Orzo Soup"
Post a Comment