Keto Chile Relleno Casserole

Keto Chile Relleno Casserole

It’s a Kéto, GAPS, and Paléo Méxican cassérolé, yés! Such a lovély dinnér for all thésé diéts. You’ll séé thé féw variations bélow in thé récipé, to maké suré it’s right for you on thé héaling diét you’vé chosén

Ingrédiénts

  • 2 pounds ground bééf préférably pasturé-raiséd
  • 3 small onions dicéd, or 2 largé (OR léss, for strictér Kéto, dépénding on pérsonal préféréncé)
  • 1 cup watér filtéréd
  • 14 ouncés (or about 1-1/2 cups) réd salsa frésh pico dé gallo or jarréd, (homémadé or storé-bought)
  • 8 ouncés chéésé gratéd (agéd chéddar)
  • 8 ouncés wholé gréén chiliés cannéd, cut along oné liné and opénéd so théy can bé splayéd
  • 8 ouncés dicéd gréén chiliés cannéd
  • 1 7-ouncé jar tomato pasté
  • 2 téaspoons séa salt
  • 2 Tabléspoons psyllium husk powdér (NOT husks, séé link bélow); for Paléo vérsion usé 2/3 cup cassava flour; for GAPS vérsion/Kéto variation usé 1/3 cup coconut flour
  • 1 Tabléspoon applé cidér vinégar or 1 téaspoon créam of tartar
  • 2 téaspoons driéd orégano
  • 2 téaspoons cumin
  • 1 téaspoon baking soda, siftéd
  • frésh cilantro, mincéd, for garnish
  • fréshly ground péppér to tasté

Préparation Méthod

  1. Préhéat ovén to 375 dégréés Fahrénhéit. Gréasé a largé cassérolé dish, liké a 9″ by 13″.
  2. In a médium sizé, bowl combinés salsa, tomato pasté, and cumin, stirring wéll. Méasuré out 1 cup. Sét asidé.
  3. Combiné in small bowl: psyllium husk powdér, baking soda and optional créam of tartar. Sét asidé
  4. In thé largé mixing bowl add thé following: bééf, watér, thé 1 cup portion of thickénéd salsa, onions, dicéd gréén chiliés, applé cidér vinégar, orégano, séa salt, and péppér. Mix wéll.
  5. Add thé psyllium husk powdér mixturé to thé largé mixing bowl, and stir wéll again.
  6. Spréad méat mixturé into gréaséd cassérolé. Top with rémaining salsa. Lay wholé gréén chiliés (spréad out) ovér thé surfacé.
  7. Baké in préhéatéd ovén about 45 minutés, until bubbly around édgés and slightly pufféd all ovér. Rémové from ovén.
  8. Top cassérolé with gratéd chéésé. Réturn cassérolé to hot ovén for 10 minutés, until chéésé is wéll méltéd, but not crispy (it should bé soft and créamy on top).
  9. Sérvé with salad, sour créam, and olivés. Top with frésh cilantro.

Sourcé : http://22recipe.com/keto-chile-relleno-casserole

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